Skin düşürebilirsiniz ama %95'i 0.03 dolar ve hiç satılmıyor. Skin düşürmek için alınmaz.Payday 2 alıp nasıl para kazanabilirim yani skin falan düşürme var mı?
Skin düşürebilirsiniz ama %95'i 0.03 dolar ve hiç satılmıyor. Skin düşürmek için alınmaz.
Başka bir konu açarsanız size yardımcı oluruz hocam.Peki Steam'de para kazanabileceğim bir oyun önerir misiniz?
Yani evet dede 500x çarpan atınca da öyle paralar kazanılıyor ama...Eğer para kazanma odaklı şey yapıyorsan CS2 öneririm çünkü desenler çok para ediyor orda
eğer bir kasadan dragon lore düşürürsen 226 bin dolar kazanırsın.
Eğer para kazanma odaklı şey yapıyorsan CS2 öneririm çünkü desenler çok para ediyor orada.
Eğer bir kasadan Dragon lore düşürürsen 226 bin dolar kazanırsın.
Başka bir konu açarsanız size yardımcı oluruz hocam.![]()
"Oyun Tavsiyeleri" konusundan açabilirsiniz.CS 2 sistemimde biraz fazla kasıyor ne yazık ki yoksa çoktan almıştım.
Hangi konudan açmam gerekiyor onu söyleyebilir misiniz ben biraz baktığımda konuma uygun bulamadım da.
rfakawopkfkawkşlwfaopkwafokpafwkopkfawoYani evet dede 500x çarpan atınca da öyle paralar kazanılıyor ama...
tamamdır açıyorum"Oyun Tavsiyeleri" konusundan açabilirsiniz.
"Oyun tavsiyeleri" konusundan açabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.