DLC'ler ekstra güç vs sağlamıyor sadece ek paket. Bana kalırsa iyice oyna, 100, 200 saat oyna aşırı sarıyor zaten. Seviye kass skill kas. En son ek içerikleri alırsın.
Golden Dagger yeni heist ekliyor. Yakuza karakter perk DLC'si. Sydney ise sadece karakter DLC'si. Bende Sydney hariç diğer ikisi alınabilir. Fakat önerim silah DLC'lerine bak.
Görsellik dışında benim bildiğim fazladan bir şey eklemiyor bunlar. Yanlış bilmiyorsam bazı DLC'ler ekstra görevler de ekliyor ama karıştırmış olabilirim yine de söyleyeyim. Steam'de pazarda 2-3 cent'e zamanında bir ton skin almıştım ben o yüzden pek de DLC'lere bakmadım.
Bir de içimde ukde kalan bir olay var. Bir defasında Payday 2'nin bayağı bir DLC'sini barındıran bir paket ücretsiz olmuştu Steam'de ancak alamamıştık. Hala aklıma geliyor Payday 2'yi duyunca. DLC'ler fena değil ancak çok da bir artısı yok bence. Ben zamanında GFN ile 25 saat oynadım şimdi sistem alınca da yüzüne bakmıyorum nedense. Zaman da bulursam aslında oynarım ama güzel oyundur.
Golden dagger yeni heist ekliyor. Yakuza karakter perk DLC'si. Sydney ise sadece karakter DLC'si. Bende sydney hariç diğer ikisi alınabilir. Fakat önerim silah DLC'lerine bak.