Payday 3 Steam'de ön siparişe açıldı

Sistem gereksinimlerine bakmamıştım keşke bakmayaydım o ne ya öyle. O değil de önerilen kısmına 16 MB RAM yazmışlar

Oley be bende 4 GB RAM vardı kaldırıyor galiba.

Sizce alınmaya değer mi? Çünkü çıktığında neden almadım diye pişman olmak istemiyorum.
"Gördüğüm kadarıyla" değmez.

Zamanla sunucuları kapatmazlarsa Payday 2'den devam etmeyi bence sizde düşünün.

İzlediğim kadarıyla 3. oyunda bize sunulacak özellikler (İnsanları kalkan gibi kullanma gibi) birkaç güncelleme ile 2. oyuna gelebilirmiş. Para tuzağı bence.

Gamepasse gelmese alırdım çünkü oyun kaliteli olurdu. Trailer içler acısı 10 sene öncenin oyunu gibi gamepasse geldiği içinde oynamayı düşünmüyorum zaten.

Zamanla sunucuları kapatmazlarsa Payday 2'den devam etmeyi bence sizde düşünün.

Hocam The Heist hala kapatılmadı o yüzden kapatılmaz bence kapansada The Heist kapanır.

Bence fena görünmüyor, grafiksel olarak pek gelişme yok bu yıla göre ama mekanik olarak güzel şeyler var gibi. Çoğu kişi fiyatından ötürü şikayet etmiş ancak şu kura göre (yine iyi değil ama) bir tık ucuz. Tabii keşke daha ucuz olsaydı ama işte yapacak bir şey yok. Umarım zamanla oyuna yine tonla DLC getirmezler yada bol bol indirim yaparlar. Keşke alacak durum ve oynayacak bilgisayar olsa da oynasam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…