Payoneer Adres Doğrulama

Orada yazılanları çevirtip PDF olarak yükledim sisteme.
Eğer benim gibi teknik İngilizcen yoksa sana çevirecek birini bulman lazım dostum.
Eğer üzerine kayıtlı fatura adresi varsa o da oluyordu hatırladığım kadarıyla ama bende olmadığı için ben onu yapmamıştım. su fatutası falan
Merhaba, aynı sorunu ben de yaşadım ikametgahım kabul edilmedi. Teknik ingilizce konusunda ne kadar doğru çevirebileceğim konusunda endişeliyim. Yaptığın çevirmeyi paylaşabilir misin sana ait bilgileri sansürleyerek tabii ki, çok yardımı olacaktır.
 
Orada yazılanları çevirtip PDF olarak yükledim sisteme.
Eğer benim gibi teknik ingilizcen yoksa sana çevirecek birini bulman lazım dostum.
Eğer üzerine kayıtlı fatura adresi varsa o da oluyordu hatırladığım kadarıyla ama bende olmadığı için ben onu yapmamıştım. Su fatutası falan.

Merhaba ikametgah belgesinin "belgenin neden verileceği" kısmını nasıl doldurdunuz? "kuruma ibraz" seçeneğini mi seçtiniz?
Ek olarak payoneerde doğrulama kısmında ikametgah seçeneği yok. Hangi seçeneği seçip belgenizi yüklediniz? Lütfen yardım eder misiniz?
 
@dokuntu11 kankam daha açıklayıcı anlatabilirmisin ingilizceye falan çevirip defalarca denedim kabul etmedi en baştan nasıl yapıldığını anlatırmısın rica etsem..
 
Kankam kendi adıma açtığım payoneer hesabı adres doğrulamadan bloke yedi şimdi babamın adına acacam nasıl yaptıysan bana da yardımcı olursan süper olur Instagram yaz ordan konuşuruz
Bide edevletten mi alacak bu belgeleri

knk ikametgahı ingilizceye çevir gönder kabul ediliyo ben öyle yaptım oldu
Kankam benim kendi adıma açtığım payoneer hesabı adres doğrulamadan bloke yedi şimdi babamın adına acacam nasıl yaptıysan bbana da yardımcı olursan süper olur
Instagram ver ordan konusak
E devletten mi alacak bu belegeleri
 
Payooner, bir ödeme işleyici firmadır. Bağlı olduğu firmalarda kullanıcılara ödeme hizmeti sunar.
 

Geri
Yukarı