Payoneer'de yanlışlıkla değiştirilen dil nasıl eski haline getirilir?

protnight

Decapat
Payoneer de yanlışlıkla dilimi değiştirdim ve siteye kaydolmak istiyorum ama saçma sapan bir dil beni karşılıyor. Freelance işlerine başlamak istiyorum ve Payoneer hesabı gerekliymiş ayrıca güçlü bir dizüstü bilgisayarım olmasına rağmen sadece bende mi bilmiyorum site çok kasıyor. Biri cevap yazsın 2 saattir kafayı yedim en sonunda bilgisayarı parçalıycam çok sinir oldum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_104.png
    Screenshot_104.png
    269,5 KB · Görüntüleme: 53
URL'de /es/ yazıyor onu pırtıklamak lazım.

www1.payoneer.com/en/accounts
www1.payoneer.com/accounts

Bu ikisini dene.

Evet onu denedim oluyor ama tek seferlik çık gir yaptığımda tekrar aynı yani kalıcı bir çözümü yok mu diye soracaktım. Çerezleri falan her şeyini sildim sitenin yine düzelmedi

Footer veya Navbar'da dil seçeneği olması lazım. Oradan seçersen her sayfa yenilendiğinde farklı dilde açmaz.

O dediklerinin ne anlama geldiğini bilmiyorum ama sitenin English yani orijinal versiyonu sebepsizce kasıyor Online Payment Processing Platform for Digital Businesses - Payoneer bu linkten girdiğimde çok kasıyor ve bende Türkçe dil vardır diye Türkçe yapmak istedim yanlışlıkla başka dil seçtim ve düzelmiyor. Sitenin orijinal ana sayfası sebepsiz bir şekilde kasıyor ve site kendini yenileyip İspanyolca oluyor yarı ispanyol yarı da İngilizce oluyor yani bir tek ben mi yaşıyorum bu sorunu daha önce yaşayan var mı diye bakmak istedim bu konu neredeyse hiçbir yerde konuşulmamış.

Son düzenleme:
Böyle saçma bir sorun olmaz çünkü. Sayfayı Google çeviri ile çevirseniz hesap ayarlarınızda falan dil seçeneği vardır. Koca ödeme platformu bir dil seçeneğinden sorun yaşamaz herhalde.

Video atma seçeneği olsa sorunu mu göstereceğim ama bende anlayamıyorum.

Video atma seçeneği olsa sorunu mu göstereceğim ama bende anlayamıyorum.

Sanırım sorunum çözüldü, hesaba giriş çıkışta sorun yok ama Payoneer ana giriş yapma kısmı hala aynı olsa da orayı kullanmayacağım için sorun yok.

Böyle saçma bir sorun olmaz çünkü. Sayfayı Google çeviri ile çevirseniz hesap ayarlarınızda falan dil seçeneği vardır. Koca ödeme platformu bir dil seçeneğinden sorun yaşamaz herhalde.

Hesabımı açabildim hesap ayarlarından dil değiştirme yapılıyor ve o dediğim şeyi yaşamıyorum ama sıfırdan hesap açma veya giriş yapma ekranında yaşıyordum. Yine de bana yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Evet onu denedim oluyor ama tek seferlik çık gir yaptığımda tekrar aynı yani kalıcı bir çözümü yok mu diye soracaktım. Çerezleri falan her şeyini sildim sitenin yine düzelmedi

O dediklerinin ne anlama geldiğini bilmiyorum ama sitenin English yani orijinal versiyonu sebepsizce kasıyor Online Payment Processing Platform for Digital Businesses - Payoneer bu linkten girdiğimde çok kasıyor ve bende Türkçe dil vardır diye Türkçe yapmak istedim yanlışlıkla başka dil seçtim ve düzelmiyor. Sitenin orijinal ana sayfası sebepsiz bir şekilde kasıyor ve site kendini yenileyip İspanyolca oluyor yarı ispanyol yarı da İngilizce oluyor yani bir tek ben mi yaşıyorum bu sorunu daha önce yaşayan var mı diye bakmak istedim bu konu neredeyse hiçbir yerde konuşulmamış.
Web sitelerinde dil seçim kısımları ya sayfanın en üstünde (Hakkımızda, Ürünler vb. olan alan) olur. Ya da en altında Footer (Sayfanın en alt kısmı About, Help, Partners vb.) alanında olur. Bu sitede Navbar'da. Fakat görüldüğü üzere Türkçe dil desteği yok sanırım.

1694542355538.png

Bionluk kullanmanızı öneririm. Yerli bir platform galiba.

Web sitelerinde dil seçim kısımları ya sayfanın en üstünde (Hakkımızda, Ürünler vb. olan alan) olur. Ya da en altında Footer (Sayfanın en alt kısmı About, Help, Partners vb.) Alanında olur. Bu sitede Navbar'da. Fakat görüldüğü üzere Türkçe dil desteği yok sanırım.

Eki Görüntüle 1941939

Bionluk kullanmanızı öneririm. Yerli bir platform galiba.

Dostum Bionluk çok komisyon alıyor örnek olarak 1000 TL kazandıysan 200 TL'si komisyona gidiyor ayrıca bu parayı banka hesabına çekerken faturasını kesip vergisini vermen gerekiyor ve bankada bir kesinti yapıyor paranın neredeyse yarısı puff oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı