Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 21 Ekim 2019 #1 Arkadaşlar Payoneer'e ininal kart ile nasıl kayıt olurum?
E emreozturk233 Centipat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 277 Çözümler 3 22 Ekim 2019 #2 Bilgilerinizin çalınması korkusu veya kartınızın sizin haberiniz yokken kullanılmasını istemiyorsanız sanal kart kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bilgilerinizin çalınması korkusu veya kartınızın sizin haberiniz yokken kullanılmasını istemiyorsanız sanal kart kullanabilirsiniz.
KS KS Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 22 Ekim 2019 #3 emreozturk233 dedi: Bilgilerinizin çalınması korkusu veya kartınızın sizin haberiniz yokken kullanılmasını istemiyorsanız sanal kart kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İban no istediğini için kayıt olamıyorum. Artı 0 Eksi
emreozturk233 dedi: Bilgilerinizin çalınması korkusu veya kartınızın sizin haberiniz yokken kullanılmasını istemiyorsanız sanal kart kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İban no istediğini için kayıt olamıyorum.
E emreozturk233 Centipat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 277 Çözümler 3 23 Ekim 2019 #4 Roux dedi: İban no istediğini için kayıt olamıyorum. Genişletmek için tıkla... IBAN No'su İninal Kartlarda yoktur. Reşitseniz kendinize banka hesabı açtırın eğer gerçekten ihtiyacınız varsa. Reşit değilseniz veliniz kimse onla kendi adınıza hesap açtırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Roux dedi: İban no istediğini için kayıt olamıyorum. Genişletmek için tıkla... IBAN No'su İninal Kartlarda yoktur. Reşitseniz kendinize banka hesabı açtırın eğer gerçekten ihtiyacınız varsa. Reşit değilseniz veliniz kimse onla kendi adınıza hesap açtırabilirsiniz.