Çözüldü Payooner kart olmadan yıllık ücret keser mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ates2145

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler dilerim.

Amazon'da satış yapmak için payooner kullanmak istiyorum ancak internette herkesin ayrı cevap verdiği bir soruyu size sormak istiyorum.
Payooner hesabı açtığımda kart olmasa bile hesabımdan yıllık 29 dolar kesinti olur mu?

Çözüm
İyi günler dilerim.

Amazon'da satış yapmak için payooner kullanmak istiyorum ancak internette herkesin ayrı cevap verdiği bir soruyu size sormak istiyorum.
Payooner hesabı açtığımda kart olmasa bile hesabımdan yıllık 29 dolar kesinti olur mu?

Ayrı cevap verilecek bir durum yok hocam sayfasında açıkça yazıyor zaten, eğer hesabınıza 12 aylık süreçte 2000 Dolar altında bir para girişi olursa 29.95 USD yıllık ücret kesilir.

Şu sayfada "other fees" başlığı altında yazılmış durumda.

1725377948350.png
İyi günler dilerim.

Ayrı cevap verilecek bir durum yok hocam sayfasında açıkça yazıyor zaten, eğer hesabınıza 12 aylık süreçte 2000 Dolar altında bir para girişi olursa 29.95 USD yıllık ücret kesilir.

Şu sayfada "other fees" başlığı altında yazılmış durumda.

1725377948350.png

Çözüm
Peki teşekkür ederim.

Bir sorum daha olacak sizlere.

Payoonerde kalan paranın vergisini vermem gerekiyor mu? Yani satıştan gelen paranın vergisini ziraat, Akbank vs gibi Türkiye'deki bankalara çekmediğim halde payoonerde kaldığı halde vergi vermem gerekiyor mu?

Son düzenleme:
Peki teşekkür ederim.

Bir sorum daha olacak sizlere.

Payoonerde kalan paranın vergisini vermem gerekiyor mu? Yani satıştan gelen paranın vergisini ziraat, Akbank vs gibi Türkiye'deki bankalara çekmediğim halde payoonerde kaldığı halde vergi vermem gerekiyor mu?

Payoneer bir Amerikan kuruluşu orada duran para için nasıl vergi vereceksiniz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı