- Makaleler
- 2
Pazar günleri kargo firmaları çalışmıyor. Yoğunluk döneminde bana birkaç kez kargo gelmişti.
Hocam dikkat edin ceza yiyeceksiniz.Büyük ihtimalle şubeye gelir.
Şu an yoğun değil sanırım.Pazar günleri kargo firmaları çalışmıyor. Yoğunluk döneminde bana birkaç kez kargo gelmişti.
Gençler pazar günü tatil oluyor ya. Benim kargom daha gelmedi. Acaba bugün gelebilir mi? Ona göre planım var da.
Bu arada Aras Kargo.
Şu an yoğun değil sanırım.
Sabah kahvaltı sonrası cumartesi PTT Kargo gelmişti. PTT'nin sağı solu belli olmuyor.Benim bir keresinde PTT Kargo pazar günü dağıtıma çıkmıştı bende evde değildim pazar günü gelmez diyordum. Gelmişti. Hatta inanmayanlar için kargo takip PTT: KP02807894646 kargo evime geldi tabii ben evde değildim beni aradılar komşu bırakın dedim bıraktılar sağ olsunlar![]()
Benimki Aras Kargo hocam. Şöyle bir internet kafede 4 saat oynayayım diyordum. O yüzden sordum .Kara cuma dönemi yoğunluk bayağı vardı.
Sabah kahvaltı sonrası cumartesi PTT Kargo gelmişti. PTT'nin sağı solu belli olmuyor.![]()
Benimki Aras Kargo hocam. Şöyle bir internet kafede 4 saat oynayayım diyordum. O yüzden sordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.