Pazarama yanlış iade

Makaleler
2
Arkadaşlar merhaba 4-5 ay önce Pazarama'dan scooter sipariş vermiştim. Siparişi verdikten sonra 3-4 gün kargoya verilmedi iptal edip tekrar verdim. Ondan sonra bu siparişide iptal edip müşteri hizmetlerini arayıp sipariş tekrar oluşturdum. Ondan sonra scooter geldi. 4-5 aydır kullanıyorum bugün Pazarama aradı. Size gönderilen ürün iptal olmuş gözüküyor ücret iadesi yapılmış hem de ürün gönderilmiş. Bir de mail atmışlar bende bir bakayım size döneyim dedim. Baktım gerçekten para iadeleri gelmiş ama bu sipariş kendi kendine nasıl iptal olup iade geliyor bir de aradan geçmiş kaç ay bunlar yeni arıyorlar kart bilgilerini mail olarak istemişler.

Sizce ne yapmalıyım? Bakıp sonra dönüş yapacağım dedim.

Arkadaşlar merhaba 4-5 ay önce Pazarama'dan scooter sipariş vermiştim. Siparişi verdikten sonra 3-4 gün kargoya verilmedi iptal edip tekrar verdim. Ondan sonra bu siparişide iptal edip müşteri hizmetlerini arayıp sipariş tekrar oluşturdum. Ondan sonra scooter geldi. 4-5 aydır kullanıyorum bugün Pazarama aradı. Size gönderilen ürün iptal olmuş gözüküyor ücret iadesi yapılmış hem de ürün gönderilmiş. Bir de mail atmışlar bende bir bakayım size döneyim dedim. Baktım gerçekten para iadeleri gelmiş ama bu sipariş kendi kendine nasıl iptal olup iade geliyor bir de aradan geçmiş kaç ay bunlar yeni arıyorlar kart bilgilerini mail olarak istemişler.

Sizce ne yapmalıyım? Bakıp sonra dönüş yapacağım dedim.

Scooter çok pahalı değilse pek umursamazlar, ama hak geçmesin verin bence.

Scooter hayırlı olsun hiçbir şey yapamazlar.

Etiğe uyup iade et veya tekrar ödeme teklif et.

Hocam bende hak geçmesin istiyorum ama sistemlerinden, kendilerinden haberleri yok. Bir de aradan kaç ay geçmiş yeni haber veriyorlar.

Fatura tutarını tekrar ödemeyi talep edin. İade ne zaman gelmiş?

Siparişten 4-5 gün sonra. Kredi kartı ticari kredi kartı olduğu için çok fazla işlem oldundan fark edemedim şimdi ekstreleri detaylı kontrol edince gördüm.

Scooter çok pahalı değilse pek umursamazlar, ama hak geçmesin verin bence.
23 bin lira.

Her gün mail atıyorlar sistemlerinde problem var sanırsam kredi kartımı sisteme kayıt ettim çekmeleri için ama ödemeyi alamadılar. Şimdi de IBAN numarası atmışlar. Kredi kartından taksitli almadıkları sürece ödeme yapmayacağım. Bakalım ne olacak.

Scooter hayırlı olsun hiçbir şey yapamazlar.

Etiğe uyup iade et veya tekrar ödeme teklif et.

İhtarname çekmişler bugün.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı