Pazarama'dan RTX4090 alınır mı?

Mareschall

Kilopat
Yer
ANKARA
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci : AMD Ryzen 7 9800X3D

Ekran Kartı : Asus RTX 4070 Ti Super

Anakart : MSI MPG X870E CARBON WIFI

Ram : GSkill Trident Z5 64GB (2X 32GB) 6400 Mhz

Soğutucu : Arctic Liquid Freezer II 420 A-RGB

Kasa : Cooler Master Haf 700 Evo

PSU :High Power Super GD 80+ 1050 W Gold

Klavye : Razer BlackWidow V4 Pro Green Switch

Mouse : Razer Deathadder V3 Pro

Kulaklık : Steel Series Arctis Pro Wireless

NVMe : Samsung 980 Pro 2 TB

Arkadaşlar merhaba, 2 sorum olacak.
1)Bu site güvenilir mi?

2)Sizce bu ekran kartı bu fiyata alınır mı arkadaşlar? Piyasada daha ucuzu yok gibi bir şey.

Site İş Bankası'nın alışveriş sitesidir ve güvenilirdir. Satıcıyı ilk defa görüyorum. Ben olsam o paralara o riske girmem.

Pazarama, İş Bankası'na ait bir site fakat satıcıların ne kadar güvenilir olduğundan emin değilim.

Aradaki fark nedir hocam. Bilgisayar işine o kadar yabancıyım ki artık. GTX 960 kullanıyorum uzun yıllar sonra bir PC dizmek istedim.
pek bir fark yok hocam sadece bu site ve satıcı güvenilir bide markalar arası sadece soğutma farkı oluyor az bi farkla gaming.gen tr den almak daha mantıklı

Pek bir fark yok hocam sadece bu site ve satıcı güvenilir bir de markalar arası sadece soğutma farkı oluyor az bir farkla gaming.gen TR'den almak daha mantıklı.

Firma ile görüştüm. 2 yıl TR garantili olarak veriliyormuş ürün. Gaming gen TR 3 yıl garantili. Dediğiniz gibi yapmak daha mantıklı. Teşekkür ederim.

Firma ile görüştüm. 2 yıl TR garantili olarak veriliyormuş ürün. Gaming gen TR 3 yıl garantili. Dediğiniz gibi yapmak daha mantıklı. Teşekkür ederim.

Ekran kartları arasında ki farkları öğrenmek için bir konu açmanızı veya araştırmanızı öneririm. Soğutma olarak ikisi arasında ne kadar fark var, hangisi daha kaliteli vs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…