Hocam alsam bir tane kendime kullanırım kokmaz, yansıma işide çok sıkıntı değil.Kokmuyor ve lazeri yansıtmayacak ise neden olmasın![]()
Sıkıntı değil derken, çözümünüz mü var yoksa önemsemiyor musunuz. Çünkü fare sapıtır eğer yansırsa.Hocam alsam bir tane kendime kullanırım kokmaz, yansıma işide çok sıkıntı değil.
He şimdi anladım. Sizin dediğiniz sensörün yansımadan dolayı yanlış algılamasımı?Sıkıntı değil derken, çözümünüz mü var yoksa önemsemiyor musunuz. Çünkü fare sapıtır eğer yansırsa.![]()
Tabiki, yansır ise fare sürekli seker. İstemediğiniz yerlere gider.He şimdi anladım. Sizin dediğiniz sensörün yansımadan dolayı yanlış algılamasımı?
Karanlıkta 5 ana renge karşı en az yansıma yapacak renk hangisidir?Tabiki, yansır ise fare sürekli seker. İstemediğiniz yerlere gider.
Renkten ziyade maddesi önemli ilk etapta. Cam kesinlikle yansır. Birde her mouse aynı hassasiyette olmuyor. Koyu renkler daha kullanışlı genelde. Ama dediğim gibi padin maddesi daha çok önemli. Sarı kumaş pad kullanıyorum, siyah plastik de var. Kayganlık dışında bir farkları yok.Karanlıkta 5 ana renge karşı en az yansıma yapacak renk hangisidir?
Herşey benim mousepadimden daha iyidir. Evde bir tane var neredeyse hiç kullanılmadı, acaba kartla kaplamasını kazısammı diyorum?İnan hiç uğraşma zaten cam mouse pad şu anda çöp işe yaramıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.