Kasayı geri takıyorum 1 sn abi bilmiyorum ramler nasıl calisiyorBBS Priority yazana gelip resim at.
BBS Priority yazana gelip resim at.
Kasayı geri takıyorum 1 sn abi bilmiyorum ramler nasıl calisiyorBBS Priority yazana gelip resim at.
BBS Priority yazana gelip resim at.
Windows Boot Manager görünmediğine göre, disklerle de uğraşmadığına göre, muhtemelen CSM kapalı. Dolayısıyla Windows UEFI BIOS'a göre değil, Legacy BIOS'a göre kurulu.Kasayı geri takıyorum 1 sn abi bilmiyorum ramler nasıl calisiyor
Abi böyle bişey çıktı cam geçince ne yapmam lazım tuşa basiyom kapanmiyoWindows Boot Manager görünmediğine göre, disklerle de uğraşmadığına göre, muhtemelen CSM kapalı. Dolayısıyla Windows UEFI BIOS'a göre değil, Legacy BIOS'a göre kurulu.
Valorant'ı falan boşver şimdi, CSM'i açmayı dene.
CSM açınca mı oldu bu?Abi böyle bişey çıktı cam geçince ne yapmam lazım tuşa basiyom kapanmiyo
Evet PC kapatiyom ozaman başka bişey yapilmiyo burdaCSM açınca mı oldu bu?
BIOS'a gir, Boot Option 1'i SSD olarak ayarlamayı dene.
Hardisk gorunuyo onu seçtim cam de PC şuanCSM açınca mı oldu bu?
Hard disk görünmeye başladı ama SSD yok kaydedeyim bı acilacakmi bakalimCSM açınca mı oldu bu?
Hard disk sevince böyle olduEvet PC kapatiyom ozaman başka bişey yapilmiyo burda
Hardisk gorunuyo onu seçtim cam de PC şuan
Hard disk görünmeye başladı ama SSD yok kaydedeyim bı acilacakmi bakalim
Kapa aç yapınca böyle olduEvet PC kapatiyom ozaman başka bişey yapilmiyo burda
Hard disk sevince böyle oldu
Ssd'yi çıkartıp tekrar takmayı deneyebilirsin.Evet PC kapatiyom ozaman başka bişey yapilmiyo burda
Hard disk sevince böyle oldu
Kapa aç yapınca böyle oldu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.