PC açılırken ekran kartı biraz çalışıp duruyor

qstewie2K

Hectopat
Daha fazla  
PC açılırken ekran kartı fanları 3 saniye çalışıyor sonra duruyor. Bilgisayar açılıyor, ekranda görüntü var, ekran kartı ışığı yanıyor, RAM'leri çıkarıp tekrar taktım, ekran kartını söküp yeniden monte ettim ama yine de aynı.

Aygıt yöneticisi Grafik bağdaştırıcılarında gözüküyor mu? Eğer gözüküyorsa kaldırın ve donanım değişikliklerini tara deyip bilgisayarı yeniden başlatın. Eğer gözükmüyorsa amdnin ana sitesine gidip driverları tekrardan kurun

Eğer Ekran kartı yerine Temel Görüntü bağdaştırıcısı yazıyor ise onun üstüne sağ tıklayıp güncelleştir dedikten sonra bilgisayarımdaki sürücülere göz at kısmından ekran kartını seçin
Sistem geri yüklemeyi açtım bitmesini bekliyorum

Sistem geri yüklemeyi açtım bitmesini bekliyorum
Birde bugün ekran kartını güncelledim ama oyunda kasma varken windows ekran kartını görüyordu, bende güncelleme felan geldi diye baktım güncelledim, onunla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum ama

Cs de kasmasının sebebi ekran kartını algılamıyor olması. Bende de aynı ekran kartı var ve gpu ölçeklemesini kapatarak sorunu çözmüştüm

Cs de kasmasının sebebi ekran kartını algılamıyor olması. Bende de aynı ekran kartı var ve gpu ölçeklemesini kapatarak sorunu çözmüştüm
Kapattım onu şuan ekran kartını görüyor, kullanım 1 felan bazen 0 bazen 2 değişiyor, sıcaklık 36, CPU sıcaklığı 36 -44 arası değişiyor

Kapattım onu şuan ekran kartını görüyor, kullanım 1 felan bazen 0 bazen 2 değişiyor, sıcaklık 36, CPU sıcaklığı 36 -44 arası değişiyor
Stres testi yaptım fanlar çalıştı, fakat oyun oynarken ekran kartını görüyordu ama oyun kasıyordu ve fanlar dönmüyordu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı