DragonNovA Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 198 Çözümler 1 5 Temmuz 2023 #1 explorer.exe-uygulama hatası. 0x00007FFAB2D25754 adresindeki yönerge. 0x0000FFB282A1F40 adresindeki belleğe başvurdu bellek şu olamaz read. Programı sonlandırmak için Tamam'a basın. Tamam basınca ya da kapatınca siyah ekran verip geri geliyor.
explorer.exe-uygulama hatası. 0x00007FFAB2D25754 adresindeki yönerge. 0x0000FFB282A1F40 adresindeki belleğe başvurdu bellek şu olamaz read. Programı sonlandırmak için Tamam'a basın. Tamam basınca ya da kapatınca siyah ekran verip geri geliyor.
Çözüm DragonNovA 5 Temmuz 2023 Deneyeceğim. Siyahlık düzeldi ama hala hata veriyor. Çözümü buldum Windows + S basıp CMD yazdım yönetici olarak çalıştırdım. SFC / SCANNOW yazdım. 100 olunca PC yeniden başlattım. Düzeldi.
Deneyeceğim. Siyahlık düzeldi ama hala hata veriyor. Çözümü buldum Windows + S basıp CMD yazdım yönetici olarak çalıştırdım. SFC / SCANNOW yazdım. 100 olunca PC yeniden başlattım. Düzeldi.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #2 Görev yöneticisinden explorer.exe'yi sonlandırdıktan sonra siyah bir ekran ile karşılaşacaksınız. Siyah ekranda iken Windows + R tuşuna basıp çalıştır ekranına explorer.exe yazıp tekrar çalıştırmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
Görev yöneticisinden explorer.exe'yi sonlandırdıktan sonra siyah bir ekran ile karşılaşacaksınız. Siyah ekranda iken Windows + R tuşuna basıp çalıştır ekranına explorer.exe yazıp tekrar çalıştırmayı denedin mi?
KS KS DragonNovA Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 198 Çözümler 1 5 Temmuz 2023 #3 denemedim deniycem şimdi Görev çubuğu masaüstü siyahh windows + r basıyom ama bir şey olmuyo Artı 0 Eksi
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2023 #4 DragonNovA dedi: Denemedim deneyeceğim şimdi Görev çubuğu masaüstü siyahh Windows + r basıyorum ama bir şey olmuyor Genişletmek için tıkla... Şey yap hocam o ekranda iken CTRL + Shft + ESC tuşuna bas ve açılan ekranda yeni görev ekle olması lazım. Ona tıkla ve çalıştır açılacak. Artı 0 Eksi
DragonNovA dedi: Denemedim deneyeceğim şimdi Görev çubuğu masaüstü siyahh Windows + r basıyorum ama bir şey olmuyor Genişletmek için tıkla... Şey yap hocam o ekranda iken CTRL + Shft + ESC tuşuna bas ve açılan ekranda yeni görev ekle olması lazım. Ona tıkla ve çalıştır açılacak.
KS KS DragonNovA Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 198 Çözümler 1 5 Temmuz 2023 #5 Deneyeceğim. Siyahlık düzeldi ama hala hata veriyor. Çözümü buldum Windows + S basıp CMD yazdım yönetici olarak çalıştırdım. SFC / SCANNOW yazdım. 100 olunca PC yeniden başlattım. Düzeldi. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Deneyeceğim. Siyahlık düzeldi ama hala hata veriyor. Çözümü buldum Windows + S basıp CMD yazdım yönetici olarak çalıştırdım. SFC / SCANNOW yazdım. 100 olunca PC yeniden başlattım. Düzeldi.