Çözüldü PC açılıyor ama ekran gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

alpermen

Nanopat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
gtx 1050 gaming x 2gb
Anakart
Asus Prime A320 M-F
İşlemci
ryzn 3 1200
Arkadaşlar bu sorun sabah da vardı, bir şekilde çözdüm. RAM vs cıkarttım şimdi yine oldu ve kendi kendine oldu. RAM'ı cıkart tak yaptım ekran kartını cıkar tak yaptım kasanın kablolarını cıkartıp düğmeye 5-10 defa bastım ve bunları birkaç defa yaptım olmadı. Kasanın düğmesine basıyorum görüntü gelmiyor ve kapatmak için bastığımda çok hızlı kapanıyor.

Alabilirsiniz ama alacaksanız 16 GB veya farklı bir marka alabilirsiniz.

Zaten bana 8 yetmiyor editlerimi zor izliyordum ama şimdiki RAM ımın yanına 8 daha ekleyecektim inşallah sıkıntılı değildir.

Dayımla toplamıştık ona sordum bakim ne yazcak.

RAM'ı cıkarınca PC'yi acıyorum sonra kapatma tuşuna basıyorum ama kapanmıyor basılı tutarak kapatıyorum ama RAM'ı takınca kapatmaya çalıştığım zaman normalden hızlı kapanıyor.

Arkadaşlar bu sorun sabah da vardı, bir şekilde çözdüm. RAM vs cıkarttım şimdi yine oldu ve kendi kendine oldu. RAM'ı cıkart tak yaptım ekran kartını cıkar tak yaptım kasanın kablolarını cıkartıp düğmeye 5-10 defa bastım ve bunları birkaç defa yaptım olmadı. Kasanın düğmesine basıyorum görüntü gelmiyor ve kapatmak için bastığımda çok hızlı kapanıyor.

Şu an sistem açıldı BIOS'u sıfırladım ama başka bir yöntemle yes yes yesss.

Son düzenleme:
Zaten bana 8 yetmiyor editlerimi zor izliyordum ama şimdiki RAM ımın yanına 8 daha ekleyecektim inşallah sıkıntılı değildir.

Dayımla toplamıştık ona sordum bakim ne yazcak.

RAM'ı cıkarınca PC'yi acıyorum sonra kapatma tuşuna basıyorum ama kapanmıyor basılı tutarak kapatıyorum ama RAM'ı takınca kapatmaya çalıştığım zaman normalden hızlı kapanıyor.

hangi yontem?

Nasıl yaptığınızı anlatırsanız aynı sorunu yaşayanlara da yardımınız dokunmuş olur.

Anlatabilir misiniz?

İlk ekran kartını cıkar sonra sonra RAM'ı ve kasanın arkasındaki güç fisini cıkar ve güç tuşuna 5-6 kere bas ve anakartın CTRL kısmına tornavida ile iki parcayı birbirine tornavida ile değdir sonra tekrar dene.

Nasıl yaptığınızı anlatırsanız aynı sorunu yaşayanlara da yardımınız dokunmuş olur.

Yazdım.

Son düzenleme:
Çözüm
Geri
Yukarı