PC aldıktan sonra yapılması gerekenler?

menfes

Hectopat
Çok şükür sonunda yeni PC aldım.
Sistem özellikleri vesaire bu konuda bahsettim.

Bu konuya da cevap verebilirsiniz isterseniz.

İlk defa yeni PC aldım. FreeDOS olarak gelecek. Şimdi bana yardımın lazım.

Ne yapacağımı tane tane anlatırsanız sevinirim.
Windows kurduktan sonra ekran kartı sürücüsü, BIOS, SSD? Monitör, antivirüs vb. falan ile yapmam gereken her şeyi söyler misiniz?

Eğer uslu bir kullanıcı isen Malwarebytes yeter sana başka bir programa gerek yok.
Ayrıca RAM hızın kaç onu da aidatadan söyle ve sıcaklıkları at bence.

Hocam yarın sonra kursam? Şu an ekran kartı Driver'i yükleyeceğim AMD'den RX580'i indireceğiz değil mi? 4 GB ve 8 GB Driver'ları aynı yani değil mi?
@megaton hangisini yükleyeceğim?

Hocam yarın sonra kursam? Şu an ekran kartı Driver'i yükleyeceğim AMD'den RX580'i indireceğiz değil mi? 4 GB ve 8 GB Driver'ları aynı yani değil mi?
@megaton hangisini yükleyeceğim?

Yalnız tavsiyem ilk önce bunları indir ve kur SSD ile uzun olmaz 5 dk kurarsın verdiğim linke tıkla indir kur.
Eğer güvenliği alırsan sıkıntı yaşamazsın yap bence tecrübe bunlar. İlk winarı sonrada malwareyi indir.

Yalnız tavsiyem ilk önce bunları indir ve kur SSD ile uzun olmaz 5 dk kurarsın verdiğim linke tıkla indir kur.
Eğer güvenliği alırsan sıkıntı yaşamazsın yap bence tecrübe bunlar. İlk winarı sonrada malwareyi indir.

Hocam bu arada RGB'ler çalışıyor

Hocam malwarebyte indirdim. Aidada bir sürü var hangisini indireyim?
Hocam bu arada RGB'ler çalışıyor

Hocam malwarebyte indirdim. Aidada bir sürü var hangisini indireyim?
Hocam malwarebyte ücretsiz midir? Comodo kurayım mı?
@megaton Hocam video izledim. Anladığım kadarıyla bu fıtoğrafı paylaştım.

Dosya Ekleri

• 15937182953755889096279026453682.jpg
    15937182953755889096279026453682.jpg
    3,5 MB · Görüntüleme: 310
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı