Çözüldü PC "bu ağa bağlanmıyor" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

krekeas

Decapat
Daha fazla  
Sürücü guncelliyorum oluyor bağlanıyor ama 2 dk sonra tekrar ayni hatayi veriyor nedendir acaba ne olur yardim edin yoksa 1 haftadir kafa yiyeceğim bundan dolayı.

Çözüm
Bilgisayar Yapılandırması > Yönetim Şablonları > Windows Bileşenleri > Windows Update

Windows Update ile sürücüleri dahil etmeyin.

Veya bu kodu .reg olarak kaydedebilirsin.

Kod:
Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\current\device\Update]
"ExcludeWUDriversInQualityUpdate"=dword:00000001

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\default\Update]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsUpdate\UX\Settings]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\PolicyManager\default\Update\ExcludeWUDriversInQualityUpdate]
"value"=dword:00000001

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Device Metadata]
"PreventDeviceMetadataFromNetwork"=dword:00000001

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\DriverSearching]
"SearchOrderConfig"=dword:00000000
"DontSearchWindowsUpdate"=dword:00000001
Wi-Fi modem uzak olduğu icin Ethernet kullanamıyorum.

Şimdi sürücüleri güncelledikden sonra bir şey fark ettim ben guncelliyorum sürücü tarihi 2019 oluyor 1 dakida sonra ise tekrar sürücü tarihi 2018 oluyor acaba Windows eski sürücüyu tekrar mi yüklüyor?

@echo off @echo "This batch file from MajorGeeks.Com will enable Group Policy Editor (Gpedit.msc) on Windows 10 Home." @echo "If this method fails, there are other methods to try at https://tinyurl.com/majorgeeksgpedit" pushd "%~dp0" dir /b %SystemRoot%\servicing\Packages\Microsoft-Windows-GroupPolicy-ClientExtensions-Package~3*.mum >List.txt dir /b %SystemRoot%\servicing\Packages\Microsoft-Windows-GroupPolicy-ClientTools-Package~3*.mum >>List.txt for /f %%i in ('findstr /i . List.txt 2^>nul') do dism /online /norestart /add-package:"%SystemRoot%\servicing\Packages\%%i" pause

Bir de bunu .bat olarak kaydedip deneyin.

Windows Update kapayip denedim ve olmuş gibi inşallah bozulmaz bir daha (eğer olursa çözüm olarak isaretleyeceğim seninkini) cok teşekkürler.

Şimdi tekrar eski sürücü yüklendi.

@echo off. @echo "This batch file from MajorGeeks.Com will enable Group Policy Editor (Gpedit.msc) on Windows 10 Home." @echo "If this method fails, there are other methods to try at https://tinyurl.com/majorgeeksgpedit" pushd "%~dp0" dir /b %SystemRoot%\servicing\Packages\Microsoft-Windows-GroupPolicy-ClientExtensions-Package~3*.mum >List.txt dir /b %SystemRoot%\servicing\Packages\Microsoft-Windows-GroupPolicy-ClientTools-Package~3*.mum >>List.txt for /f %%i in ('findstr /i . List.txt 2^>nul') do dism /online /norestart /add-package:"%SystemRoot%\servicing\Packages\%%i" pause.

Bir de bunu .bat olarak kaydedip deneyin.

Bunu anlamadım nasıl yapacagımı anlatır mısınız?

Son düzenleme:
O kod gpedit.msc'yi Windows Home'da aktif hale getiriyor. Bir not defterine yapıştırıp .bat dosyası olarak kaydedin. Sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın ve bilgisayarı yeniden başlatın.

Shutup10'i ise isteğe bağlı indirip kullanabilirsiniz. Kendi kendini anlatan bir program zaten, belirli başlı şeyleri kapatabiliyorsunuz normalde Windows'ta seçemeyeceğiniz. Ama güçlü programdır, dikkat edit. Sadece Update'i kapayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı