Çözüldü PC Building Simulator Dil Dosyaları Nerede?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Affansen

Kilopat
Makaleler
1
Bu oyunu yıllardır severek oynuyorum ancak Türkçe yama güncel değil sanırım. Ben de yavaş yavaş başlayarak çevirmek istiyorum. Ancak diğer oyunlar gibi değil, dil dosyalarının yerini bulamadım.

Çözüm
Birçok oyunun dil dosyası açık olmaz. Unity motoruyla yapıldı sanırım oyun, size gereken araçlar;

• Unpack, yani oyunun dosyalarını aç ve düzenleyebileceğiniz bir araç.
  • Oyunun dosyalarını orjinal hale getirmenizi sağlayan bir araç.

Yani oyunlarda aslında iş çevirmekten ziyade bu yönleride vardır. Google'da ufak bir araştırma ile bu araçları bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Ben zamanında yapmıştım ancak dosyaları kurcalamanıza gerek yok internetten indirin kurun kendisi yapılması gerekenleri yapıyor zaten ben sadece kafası karışmasın diye İngilizce hariç hepsini silip türkçeyle İngilizce bırakıyordum.

Birçok oyunun dil dosyası açık olmaz. Unity motoruyla yapıldı sanırım oyun, size gereken araçlar;

Yani oyunlarda aslında iş çevirmekten ziyade bu yönleride vardır. Google'da ufak bir araştırma ile bu araçları bulabilirsiniz diye düşünüyorum.

Çözüm

Öneriniz için teşekkürler. Deneyeceğim.

Geri
Yukarı