PC çalışırken görüntü ve klavye mouse gitti

eceakkuş

Picopat
Katılım
30 Haziran 2020
Mesajlar
149
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Bilgisayar çalışırken masaüstünde iken görüntü gitti. Klavye ve mouse de ışıklar gitti ekran kartı kablosunu çıkartım taktım acaba temassızlık olabilir mi acaba diye görüntü yine gelmedi en son çare PC kapattım açtım tuşundan kasadan ondan sonra geldi görüntü PSU m yeni değişti garantiden acaba anakart ekran kartı PSU'dan olabilir mi sorun kernel Power hatası yazıyor olay görüntüleyicisi? Yardımcı olabilir misiniz?

@Murat5038.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sorunum işlemci kaynaklı gibi görünüyor. 7 gün önce işlemci değiştirdim şu an test halindeyim hala kapanma sorunu yaşamadım tekrardan bekliyorum bu süreci biraz daha uzatacağım. Sizin problemi hatırlamıyorum ama PSU garantiye yolladınız sanırım ve size RAM'lerle ilgili tavsiye vermiştim. Son durum nedir? @eceakkuş
 
@kerb fan bağlantısını diyorsan takılı ama. Sence neden gitmiş olabilir. Salona kadar gitmiştim geldiğim de monitör de görüntü yoktu klavye ve mouse de ışık yoktu. Ekran kartı kablosunu çıkardım taktım DisplayPort'u acaba temassızlık mı var diye taktım yine gelmedi. Anakartta falan problem olmuş olabilir mi acaba ya da PSU mu bozuk ki PSU yeni geldi değişti yenisiyle.

Anakart kısadevre yapmış olabilir mi?
 
@4PieD sizin bilgisayarınız bir daha kapandı mı yeni işlemciden sonra benim sorunumda işlemci kaynaklı sanırım. Eski PSU ve anakartta görüntü kesiliyor klavye mouse ışığı vesaire yeni PSU ve anakart aldım 40 gün boyunca yapmadı yeni yapmaya başladı. İşlemcim arızalı sanırım.
 

Geri
Yukarı