PC çalışıyor ekran gelmiyor

emreatsy8

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, benim bilgisayar durduk yere kapandı ve düğmeye bastığımda açılmadı. Fişini takıp çıkardım biraz uğraştım açıldı ama şimdi de ekran gelmiyor klavye mouseninde ışıkları yanmıyor. BIOS pilini RAM'ini ekran kartını çıkartıp taktım temizledim gene olmadı ve harddisk çalışma ışığı yanmıyor, eskiden yanıyor muydu hatırlamıyorum ama mavi ışık yanıyor. Sizce arıza nerededir?

Dosya Ekleri

• 20210101_215925.jpg
    20210101_215925.jpg
    266,2 KB · Görüntüleme: 64
  • 20210101_215915.jpg
    20210101_215915.jpg
    68,6 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Pentium işlemci var takır takır çalışıyor. Arıza verdiğinde işlemci eski deyip hemen çöpe mi atayım. Eski parça bile olsa sorunların çözümü vardır. Bunun eskiyle yeniyle alakası yok.
Şöyle bir şey var şuanki Laptop'ımdan önce HD 4350'li 10+ yıllık bir PC kullanıyordum sürekli böyle sorunlar çıkıyordu yani doğrudan olmasa da dolaylı olarak bilgisayarın içindeki parçaların eskiliğinin böyle sorunlara etkisi oluyor.
Bende Pentium işlemci var takır takır çalışıyor. Arıza verdiğinde işlemci eski deyip hemen çöpe mi atayım. Eski parça bile olsa sorunların çözümü vardır. Bunun eskiyle yeniyle alakası yok.
Çöpe at demedim zaten, eski olduğu için çözümü yoktur da demedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı