PC HD Graphics 4000'i kullanıyor

DrMilo

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox Series S
Çift ekran kartlı bir laptopum var birisi Intel HD Graphics 4000 2 GB diğeri ise AMD Radeon 7600M 6 GB paylaşımlı ekran kartı ama oynadığım tüm oyunlarda HD Graphics 4000'i kullanıyor 7600M ve HD Graphics'in driverları güncel. Yardımcı olursanız sevinirim 😁

Çift ekran kartlı bir laptopum var birisi Intel HD Graphics 4000 2 GB diğeri ise AMD Radeon 7600M 6 GB paylaşımlı ekran kartı ama oynadığım tüm oyunlarda HD Graphics 4000'i kullanıyor 7600M ve HD Graphics'in driverları güncel. Yardımcı olursanız sevinirim 😁

1. adım:
Ayarlar> Sistem> Ekran> Grafikler veya arama kısmına Grafik Ayarları diyerek Grafik Ayarlarına girin.

2. adım:
Açılan ayarlar kısmında ''göz at'' tuşuna basıp üstteki boşluktan oyunun dosya konumunu yapıştırın ve oyunun .exe dosyasını seçin.

1662132212621.png

3. adım:
Oyununuz ''Grafik Ayarlarına'' eklenecek, seçeneklere tıklayın ve yüksek performası seçip onaylayın.

1662132367914.png

Oyunun dosya konumunu bulmak için eğer Steam'dense Steam kütüphanenizden oyuna sağ tıklayıp, yönet> yerel dosyalara göz at diyebilirsiniz.

Eğer Steam dışı ise oyunu açtıktan sonra görev yöneticisine girin, oyuna sağ tıkayıp dosya konumunu aç diyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı