PC Hocası F1 Class alınır mı?

Ben en iyi böyle buldum uzun zamandır araştırıyorum itopya harici bir siteden topla onu alayım max bütçe 3400 daha üstü yok.

@DİJİTAL SAVAŞÇI sen illa hazır toplanmış olarak mı almak istiyorsun? İtopya harici başka sitelerden parça siparişi versen parçalar eline ulaşınca kendin toplayabilir misin? Eğer kendimde toplarım dersen çok güzel sistem toplarız, verdiğin her kuruşun karşılığını alırsın ama yok ben montaj yapamam dersen Teknobiyotikten toplayayım ister?

Al bak bir tane topladım Teknobiyotik üzerinden. İstersen kasayı biraz daha ucuz seçerek fiyatı düşürebilirsin.

Ram miktarı bu ölçekteki PC için az kalıyor en azından bir 12 GB Ram olması lazımdı tarafımca.
SSD sıkıntılı ona göre.
Bu PC fiyatına bal gibi Game PC toplanabilir.
Bal gibi Pc toplanıyorsa toplayıver max bütçe 3400 kesinlikle aşamam ayrıca yukarıda belirttiğim gibi ramı daha sonra para elime geçer geçmez 16 yapacağım
R5 1600 işimi gayet iyi görecektir bence bu yüzden r5 2600 yapmaya gerek yok. Kasaya bi şey diyemem doğrudur. Fakat ssd nin sorunu olduğunu hiç düşünmemiştim
Ssd olarak ne önerirsiniz
Tamam güzel fakat rx570 var diğerindeyse Rx590 ayrıca rx570 de 4gb vRam var ve bu ileride yetersiz kalacak evet ram da düşük fakat ramı yükseltebilirim ama vRamı yükseltemem. Kendim daha önce hiç pc toplamadım ama toplayabileceğimi düşünüyorum ama daha ilk sistemim riske girmek ve uğraşmak istemiyorum

Son düzenleme:
SSD olarak samsung önerebilirim tabi diğer SSD markalarında 480 GB alıyorsanız samsung serisinde bu 250 GB olacaktır. Kingston SSD bulunabilir fakat onlar hakkında bir bilgim yok nasıldır.

SSD hariç şöyle bir fiyat çıkarttım 29 kasım da indirim olabilir mi bilmiyorum.

Amd Ryzen 5 1600 Am4 Soket 3.2ghz - 3.6ghz 16mb 65w - n11.com Revizyon 2 ( 600 TL )
GIGABYTE B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart | ITOPYA 380 TL

aynı anakart itopya almam derseniz

https://www.vatanbilgisayar.com/gig...am4-ddr4-3200mhz-o-c-m-2-usb-3-1-anakart.html 398 TL

Sapphire Radeon RX590 Nitro+ Special Edition 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı 1392 TL

https://www.vatanbilgisayar.com/cor...0plus-550w-rgb-fanli-midt-atx-siyah-kasa.html 564 TL fiyatı şu anda gerçekten çok iyi havalandırması da güzeldir.

https://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-1x8gb-vengeance-siyah-ddr4-3000mhz-cl16-single-ram.html 217 TL

Ortalama 3.153 civarı bir fiyat çıkıyor geri kalan bütçe ile Kronik sorunlu SSD ve james donkey dışında gelen önerilere göre hareket edebilirsiniz. Hazır olarak alınacak sisteme göre en azından kasa ve SSD sıkıntısından kurtulmuş oluyorsunuz. Aşağı yukarı bu fiyatlara böyle bir sistemi zaten toplayabiliyorsunuz. Burada beklenen parçalarda başka sitelerde indirim gelebilir mi şu anlık beklemede kalın

Arkadaşlar kendim şöyle bir sistem topladım sizce kötü bir parçası var mı bana göre güzel oldu.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191122_143400_com.android.chrome.jpg
    119,7 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…