RX 570 kullanmasını ve A320 çipsetli bir anakart kullanması çok kötü olmuş. F/P değildi ellerinde kalan parçaları kullanmışlar bu sistemde diye düşünüyorum. Ayrı ayrı alınsa daha kaliteli bir sistem toplanabilir.
RX 570 kullanmasını ve A320 çipsetli bir anakart kullanması çok kötü olmuş. F/P değildi ellerinde kalan parçaları kullanmışlar bu sistemde diye düşünüyorum. Ayrı ayrı alınsa daha kaliteli bir sistem toplanabilir.
@alonedavar Anakart olarak bu işlemciye en kötü B450M S2H takılması gerektiğini düşünüyorum. RX 570 yerine en az 1650 Super kullanmalıydılar. Bir de kasanın önünün cam olması çok kötü.
Aynı sistem ayrı ayrı toplanmaz zaten. Stokları tükenmiş parçaları ya da fiyatına değmeyecek parçaları kullanmışlar. Kasanın hava akışı kötü ve şu an internette 500W olan modeli 750 liraya satılıyor. SSD Trendyol'da 680 TL. Ellerinde kalmış ya da iade edilmiş ürünleri kullandıklarını düşünüyorum.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Zalman ZM-T7 USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Zalman ZM-T7 USB 3.0 Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
En iyi markası olması, her ürününün kaliteli olduğu anlamına gelmiyor. 60HCN ve 60AHBC serisi bana kalırsa imkan olduğu sürece alınmaması gereken seriler.
Ama burada sistem içinde güzel bir hareket yapılmış. FSP'nin HYPER K serisinden 500W bir PSU kullanılmış. Bu seri gayet iyi.
HYPER K Serisi Güç Kaynağı, piyasanın ana akımını karşılar ve% 85'den fazla verim sağlar. +12 tek raylı tasarım ile, SATA dizi kablosu, durumda hava akışını optimize eder ve kasa paneli ile güçlük çekmez.
Ben üye olduğum her forumda kendi tecrübelerim ve deneyimlerimle konuşurum. Aynı ekran kartı bende var ve sistemi yeni aldığım için henüz test yapamadım. Kutusunu açtım anakarta taktım çalıştırdım. Bu yüzden bu bilgileri verdim. Test etseydim sonuçları atardım.
Ben üye olduğum her forumda kendi tecrübelerim ve deneyimlerimle konuşurum. Aynı ekran kartı bende var ve sistemi yeni aldığım için henüz test yapamadım. Kutusunu açtım anakarta taktım çalıştırdım. Bu yüzden bu bilgileri verdim. Test etseydim sonuçları atardım.