Ipares Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 7 Çözümler 6 Yer Izmir 15 Eylül 2020 #31 YavuzSelim18 dedi: Reis sende ekran kartı mı var yoksa GG1 sistem mi var? Tam anlayamadımda çünkü Gigabyte SSD ile yaptım demişsinde ondan. Genişletmek için tıkla... Sadece ekran kartı var. YavuzSelim18 dedi: Reis test yapabildin mi? Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Ekran mı karardı iade et. Genişletmek için tıkla... Ekran kararması vb. yok. Oyunlar desen gayet akıcı. Zaten şimdi çözdüm sorun ekran kartında değil chromedaymış. Edge'den deneyince öyle bir sorun yaşamadım. Kısacası ekran kartında sorun yok. Sorun Chrome'da. Son düzenleme: 15 Eylül 2020
YavuzSelim18 dedi: Reis sende ekran kartı mı var yoksa GG1 sistem mi var? Tam anlayamadımda çünkü Gigabyte SSD ile yaptım demişsinde ondan. Genişletmek için tıkla... Sadece ekran kartı var. YavuzSelim18 dedi: Reis test yapabildin mi? Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: Ekran mı karardı iade et. Genişletmek için tıkla... Ekran kararması vb. yok. Oyunlar desen gayet akıcı. Zaten şimdi çözdüm sorun ekran kartında değil chromedaymış. Edge'den deneyince öyle bir sorun yaşamadım. Kısacası ekran kartında sorun yok. Sorun Chrome'da.