PC Hocası RX 5500 XT sistem Forza Horizon 5'te tekliyor

396162

Hectopat
Aldığım günden itibaren bana yaşatmadığı sorun kalmayan PC Hocası hazır sistemimle beraber Forza 5 testim. Bu ürünü satarken "PC hocası olarak ürünümüzün arkasında duruyoruz" gibi ifadeler kullanıyorlar :) Farklı farklı hesaplardan en az 300-400 mesaj attım, Gmail attım, Instagram'a yazdım, Taner Aydos'a özelden yazdım, tek bir cevap verilmedi. Forza 5'te 3-4 süren bir benchmark testinde 725 tekleme ile rekoru elimde tutuyorum herhalde. Teşekkürler PC Hocası.

Ekran Görüntüsü (44).png

Mobilden bakarken imza falan gözükmüyor maalesef. Adata SU 630, 650 ve 750 modelleri sıkıntılı çıkabiliyor. SSD'yi test etmek iyi olur.
Sistemi aldığımda Adata SU750'ye sıkıntısız diyorlardı o yüzden tercih etmiştim ama problemin onla alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü 2 SSD var ve SanDisk olanda da aynı problem oluyor. Zaten bir kere PC donup kapanmıştı sonra Adata SSD'yi görmemeye başladı SSD'yi garantiye yolladım geldiğinde geri taktım ve çalışıyordu. SSD görmeme sorunu oluyorken PC donduğunda arkadan drr diye ses geliyordu (kasadan değil kulaklıktan ses geliyor) SSD garantiden dönünce çalıştı ama hala bazen kulaklıktan drrr diye ses geliyor ve PC sanki 1FPS'e düşüyor her şey ağırlaşıyor.

OCCT ile bir test et istersen. Güç kaynağı tarafında da sıkıntı olabilir.

Test etmiştim ama tüm testleri sorunsuz geçti cihaz. Garip bir şekilde benchmarkları sorunsuz geçiyor. Acaba benchmark cihazı Full güçte kullanırdığı için sorunsuz olabilir mi? Belki normalde tüm güç çalışmıyordur diyeceğim ama öyle olsa bile bu kadar takılma sorunu olmaması lazım.

Aldığım günden itibaren bana yaşatmadığı sorun kalmayan PC Hocası hazır sistemimle beraber Forza 5 testim. Bu ürünü satarken "PC hocası olarak ürünümüzün arkasında duruyoruz" gibi ifadeler kullanıyorlar :) Farklı farklı hesaplardan en az 300-400 mesaj attım, Gmail attım, Instagram'a yazdım, Taner Aydos'a özelden yazdım, tek bir cevap verilmedi. Forza 5'te 3-4 süren bir benchmark testinde 725 tekleme ile rekoru elimde tutuyorum herhalde. Teşekkürler PC Hocası.

Eki Görüntüle 1308753
Hocam hortlatıyorum ama sorunu çözdünüz mü merak ettim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı