2000-2500 TL bütçeyle PC icin gamepad arıyorum. Birkaç tane öneri var ama herkes başka bir şey diyor, kafam karıştı. Kendiniz kullanıp memnun olduğunuz F/P gamepad önerilerine açığım.
![]()
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Hall Effect Gamepad - (No Drifting) - PC-Switch - Steam Deck - Android ve iOS Uyumlu - Siyah
GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Gamepad GameSir T4 Cyclone Pro Kablosuz Çok Platformlu Oyun Kumandası ile profesyonel bir oyun kumandasının hassasiyetini ve performansını deneyimleyin. T4 Cyclone Pro, Hall efektli analog çubuklara ve tetikleyicilere sahiptir ve PC, Switch, Android ve iOS...shop.connectgame.com.tr
Bunu al geç.
Xbox Series Wireless 9.Nesil Carbon Black GamePad | ITOPYA indirimde şu an bakılabilir.
Elimde var evet. Oyuncu ekipmanlarına ilgim var o yüzden sürekli denemek için yeni ürünler alırım bu daha iyi. 9. nesil sadece PC'ye bluetooth ile bağlanıyor buda bazı insanlarda özellikle gecikme ve stabilite problemi doğuruyor. Benim attığımda gecikme olmasın diye 2.4G alıcısı var. Ön A-X-B-Y tuşları mekanik. Dpad tactile dediğimiz mekaniğe yakın bir hissiyatta her şeyi baya iyi bir gamepad.Bir tane arkadaşa sordum Xbox daha iyidir dedi ama kararsız kaldım siz aktif kullandınız mı?
9. Nesil pil ile çalışıyor. Normal kalem pil. Benim attığım şajlı. Şarjı bitince üstünde Type-C yeri var oradan şarj oluyor.Bir tane arkadaşa sordum Xbox daha iyidir dedi ama kararsız kaldım siz aktif kullandınız mı?
Hocam bu kol için bir de şarj ünitesi almamız gerekiyor mu yoksa şarja takıp kullanıyor muyuz direk yani yanına bir ürün almamız lazım mı?
Pilli bu ya şarj edilebilir pil alıcaksınız ya da microsoftun şarj kitlerinden.Bir tane arkadaşa sordum Xbox daha iyidir dedi ama kararsız kaldım siz aktif kullandınız mı?
Hocam bu kol için bir de şarj ünitesi almamız gerekiyor mu yoksa şarja takıp kullanıyor muyuz direk yani yanına bir ürün almamız lazım mı?
Eki Görüntüle 2298878Eki Görüntüle 2298879
Sağdaki Xbox 9. nesil soldaki ise GameSir T4 Cyclon'e Pro.
Eki Görüntüle 2298878Eki Görüntüle 2298879
Sağdaki Xbox 9. nesil soldaki ise GameSir T4 Cyclon'e Pro.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.