PC için 2000-2500 TL gamepad önerisi

ketenper3

Hectopat
Daha fazla  
2000-2500 TL bütçeyle PC icin gamepad arıyorum. Birkaç tane öneri var ama herkes başka bir şey diyor, kafam karıştı. Kendiniz kullanıp memnun olduğunuz F/P gamepad önerilerine açığım.

2000-2500 TL bütçeyle PC icin gamepad arıyorum. Birkaç tane öneri var ama herkes başka bir şey diyor, kafam karıştı. Kendiniz kullanıp memnun olduğunuz F/P gamepad önerilerine açığım.

Bunu al geç.

Bunu al geç.

Bir tane arkadaşa sordum Xbox daha iyidir dedi ama kararsız kaldım siz aktif kullandınız mı?

Hocam bu kol için bir de şarj ünitesi almamız gerekiyor mu yoksa şarja takıp kullanıyor muyuz direk yani yanına bir ürün almamız lazım mı?

Bir tane arkadaşa sordum Xbox daha iyidir dedi ama kararsız kaldım siz aktif kullandınız mı?
Elimde var evet. Oyuncu ekipmanlarına ilgim var o yüzden sürekli denemek için yeni ürünler alırım bu daha iyi. 9. nesil sadece PC'ye bluetooth ile bağlanıyor buda bazı insanlarda özellikle gecikme ve stabilite problemi doğuruyor. Benim attığımda gecikme olmasın diye 2.4G alıcısı var. Ön A-X-B-Y tuşları mekanik. Dpad tactile dediğimiz mekaniğe yakın bir hissiyatta her şeyi baya iyi bir gamepad.

Ayrıca Gamesir zaten baya eskilerin gamepad üreten bir firması.

Baya eski demeyim gene ama 2013'den beri direk oyuncu aksesuarı bazında ürünler üretiyolar ve kaliteli ürünleri pişman etmez. 9. nesilden daha iyi bir gamepad bu attığım.

Hocam bu kol için bir de şarj ünitesi almamız gerekiyor mu yoksa şarja takıp kullanıyor muyuz direk yani yanına bir ürün almamız lazım mı?
9. Nesil pil ile çalışıyor. Normal kalem pil. Benim attığım şajlı. Şarjı bitince üstünde Type-C yeri var oradan şarj oluyor.

Pilli bu ya şarj edilebilir pil alıcaksınız ya da microsoftun şarj kitlerinden.

DMN'nin attığı kol alınır bence pille falan da uğraşmazsın .

1725108809260.jpeg
1725108817859.jpeg

Sağdaki Xbox 9. nesil soldaki ise Gamesir T4 Cyclone Pro.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı