PC için 4000 TL'ye kadar gamepad önerisi

ercumentcozer

Picopat
Daha fazla  
PC için gamepad almak istiyorum ama DualSense'e 4000 TL vermek çok içime sinmiyor bir gamepad için 4000 TL çok pahalı geliyor Xbox controllerların da analog kısmını sevmiyorum PC için önerebileceğiniz 3K'yı geçmeyecek kol öneriniz var mı? DualShock almayı düşündüm PC'yle uyumlu çalışır mı?

Bence DualSense al hem goturur bayağı bir.
Ya sabırrrr.

Xbox dizilimi istemiyormuş arkadaş hocam.

Bunları öneriyoruz o zaman mecburen ne yapalım. Şu PS-Xbox dizilim takıntısını da çözemedim yıllardır. 1 hafta kullansan alışacaksın ama önyargılar işte...

Ya sabırrrr.

Xbox dizilimi istemiyormuş arkadaş hocam.

Bunları öneriyoruz o zaman mecburen ne yapalım. Şu PS-Xbox dizilim takıntısını da çözemedim yıllardır. 1 hafta kullansan alışacaksın ama ön yargılar işte...

Kral ben Xbox analoğunu denediğimde parmağım ağrımıştı o yüzden öyle dedim yoksa bir ön yargım yok. Bir de bu attıkların biraz uyduruk gibi duruyorlar. PS 5 gamepadi 4000 TL'ye değer mi sence? Ya da biraz daha az fiyata Xbox 9. nesil mi almalıyım sence. DualSense'in adaptive triggers teknolojileri falan bayağı güzel gibi duruyor aradaki 1000 liralık farka değer mi? Ya da bu kadar kendimi kasmayıp ucuz bir PS 3 veya 4 kolu mu alsam daha iyi olur.

Kral ben Xbox analoğunu denediğimde parmağım ağrımıştı o yüzden öyle dedim yoksa bir ön yargım yok. Bir de bu attıkların biraz uyduruk gibi duruyorlar. PS 5 gamepadi 4000 TL'ye değer mi sence? Ya da biraz daha az fiyata Xbox 9. nesil mi almalıyım sence. DualSense'in adaptive triggers teknolojileri falan bayağı güzel gibi duruyor aradaki 1000 liralık farka değer mi? Ya da bu kadar kendimi kasmayıp ucuz bir PS 3 veya 4 kolu mu alsam daha iyi olur.
Aynı cümle içinde o kadar fazla kötü öneride bulundun ki kardeşim. Yardımcı olamayacağım kusura bakma.

Aynı cümle içinde o kadar fazla kötü öneride bulundun ki kardeşim. Yardımcı olamayacağım kusura bakma.

Kral ne kötü önerisi fikirlerimi söyledim yanlışlarımı düzeltip ona göre yardımcı olabilirsin konu hakkında çok bilgim yok yardımcı olmak istemiyorsan da canın sağ olsun.

Kardeşim o uyduruk dediğin gamepadler Xbox 9. nesilden ve Dualsense'den daha dayanıklı. Konu hakkında bilgin yoksa uyduruk görünüyor fln deme o zaman. PS dizilimi istedin diye o modelleri önerdik. PS ve Xbox gamepadleri uzun ömürlü değillerdir. Konsoldan para kazanamayan Sony ve Microsoft aksesuardan kazanmak için dayanıksız gamepadler yapıyor halen. Bir müddet sonra sticklerin sağa sola kaymaya başlayınca anlarsın.

Diğerleri uyduruk geldiyse 4K altına alabileceğin en iyi gamepad budur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı