PC için 750 TL gamepad önerisi

F310, kablolu olduğu için kopma sorunu olmuyor. Eğer ki kopma sorunu beni rahatsız etmez, yattığım yerden oyun oynamayı seviyorum derseniz F710 çok daha iyi bir tercihdir.
Hocam yatak ve kasa arası 1.5 metre zaten

Hocam aynı gamepadi kullanıyorum, neyinden memnunsunuz mesela? Diğer gamepadlerden farkı nedir?

Hocam gerek tahtakale malı gerek PS2 kolu gerek Xbox 360 kolu gerek PS3 kolu hepsini çokça kullandım fakat F710 gerek ağırlığı gerek ele oturuşu gerek titreşimi gerek hassasiyeti çok güzel bir kol.

Hocam yatak ve kasa arası 1.5 metre zaten
F310'un kablosu 1.8 metre, ayrıca şunu da belirteyim, F710 da titreşim motoru var F310 da yok. Aslına bakarsanız bana göre ikiside alınabilecek gamepad değil bütçe arttırmak iyi bir tercih fakat. İkisi arasından tercihinizi yapabilirsiniz.

2. el Xbox 360 gamepadi veya bütçeyi biraz arttırırsanız sarı sitede 900 TL'ye Xbox One gamepadi bulunuyor.

Hocam Xbox 360 gamepadi bilgisayar için pek uygun değil. Tepkime olarak istediğinizi bulamazsınız ama eğer o fiyata çıkabilirseniz Xbox One mükemmel bir tercih olur.

Siz ne önerirsiniz?

Hocam gerek tahtakale malı gerek PS2 kolu gerek Xbox 360 kolu gerek PS3 kolu hepsini çokça kullandım fakat F710 gerek ağırlığı gerek ele oturuşu gerek titreşimi gerek hassasiyeti çok güzel bir kol.
Hocam bir gamepadin ağır olması iyi değil, ağır seviyorsunuzdur bir şey diyemem. Ama arkadaki kapağı açıp pilleri çıkartıp bir de öyle bakın ağırlığına. Ayrıca gamepadin kopma sorunları meşhur. Oyunun en önemli yerinde koptuğu çok oldu bana da. Sinirle duvara fırlatılıp parçalanabilecek bir ürün. Ayrıca titreşim motoru var fakat ben bu gamepad ile bir çok oyun bitirdim ekstra bir premium hissiyat almadım. Çoğu zaman titreşmiyor bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…