PC için 800-1000 TL gamepad önerisi

İyi hocam Gamepad'leri de fena değil Powera kolda Amazon Almanya sattığı için gümrükte estra vergi çıkmıyor diye biliyorum
Ücretsiz teslimat seçersem, sizce 2-3 hafta bulabilir mi? Veya en hızlı teslimat seçersem, bunun ücreti ne kadar acaba? Bende galiba Xbox Powera alacağım çok hoş. MSI hakkında düşünceleriniz neler acaba? Uzun süre dayanır mı dersiniz? MSI normalde çok kaliteli bir marka olması lazım. Ama pek yorum görmüyorum üründe. Bu da sadece Amazon üzerinde satılıyor sanırım. Çünkü Hepsiburada gibi firmalarda neredeyse hiç yok.

Ücretsiz teslimat seçersem, sizce 2-3 hafta bulabilir mi? Veya en hızlı teslimat seçersem, bunun ücreti ne kadar acaba? Bende galiba Xbox Powera alacağım çok hoş. MSI hakkında düşünceleriniz neler acaba? Uzun süre dayanır mı dersiniz? MSI normalde çok kaliteli bir marka olması lazım. Ama pek yorum görmüyorum üründe. Bu da sadece Amazon üzerinde satılıyor sanırım. Çünkü Hepsiburada gibi firmalarda neredeyse hiç yok.

V1 sürümünde sorunlar vardı ama GC30'un V2 sürümünde düzeltilmiş gibi güzel bir gamepad.
Ülkemizde satılmıyor maalesef o yüzden Almanya'dan geliyor standart derseniz dediğiniz gibi 2-3 haftayı bulabilir öncelikli derseniz en geç 1 haftada gelir ve 120TL daha fazla ödersiniz hocam.

V1 sürümünde sorunlar vardı ama GC30'un V2 sürümünde düzeltilmiş gibi güzel bir gamepad.
Ülkemizde satılmıyor maalesef o yüzden Almanya'dan geliyor standart derseniz dediğiniz gibi 2-3 haftayı bulabilir öncelikli derseniz en geç 1 haftada gelir ve 120TL daha fazla ödersiniz hocam.

Bunlar nasıl sizce? v2 yine, ama GC30 değil GC20. Eğer Amazon dışında bulamazsam, siparişi vereceğim.

GC20 de fena değil hocam.
GC20 kronik sorunları olduğu söyleniyor. GC30 v2 veya Powera Xbox alıyorum inşallah. Teşekkürler tekrar yardımınız için. Amazon dışında bir yer bulmak neredeyse imkansız. Gamepad nedense sadece oradan bulmak mümkün. Türk firmalarında pek yok.

Ekleme: Bu Powera Xbox orijinal ürün değil mi bu arada?

GC20 kronik sorunları olduğu söyleniyor. GC30 V2 veya Powera Xbox alıyorum inşallah. Teşekkürler tekrar yardımınız için. Amazon dışında bir yer bulmak neredeyse imkansız. Gamepad nedense sadece oradan bulmak mümkün. Türk firmalarında pek yok.

Ekleme: Bu Powera Xbox orijinal ürün değil mi bu arada?

Orijinal hocam powera kollar Microsoft tarafından onaylanmış kollardır.

Orijinal hocam powera kollar Microsoft tarafından onaylanmış kollardır.
MSI Force GC30 v2 aldım, bazı sebeplerden ötürü, ama beyaz rengini aldım yine :). umarım Powera alamadığım için pişman olmam, ama çok güzel olacağından eminim, benim gibi birisi için. Tekrardan size ve herkese çok teşekkür ediyorum.

MSI Force GC30 V2 aldım, bazı sebeplerden ötürü, ama beyaz rengini aldım yine :). Umarım Powera alamadığım için pişman olmam, ama çok güzel olacağından eminim, benim gibi birisi için. Tekrardan size ve herkese çok teşekkür ediyorum.

Bir şey değil hocam hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı