Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 22 Mart 2013 #11 Ama yok.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.470 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 22 Mart 2013 #12 Nereden biliyorsun Belki ben babasının arabasına oturtacak bir kız arıyorum ? Ya her neyse. Anlaşılan bu koltuğu bulamayacağım.
Nereden biliyorsun Belki ben babasının arabasına oturtacak bir kız arıyorum ? Ya her neyse. Anlaşılan bu koltuğu bulamayacağım.
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 22 Mart 2013 #13 BilgisayarKurdu dedi: Nereden biliyorsun Belki ben babasının arabasına oturtacak bir kız arıyorum ? Ya her neyse. Anlaşılan bu koltuğu bulamayacağım. Genişletmek için tıkla... Nefes alsın yeter. Bu koltuğu bulsan da rahatlık vermez. Çünkü sadece bu koltukta oturacaksın. Bu koltukla gerekli araç gereçler olmadan zevk almazsın.
BilgisayarKurdu dedi: Nereden biliyorsun Belki ben babasının arabasına oturtacak bir kız arıyorum ? Ya her neyse. Anlaşılan bu koltuğu bulamayacağım. Genişletmek için tıkla... Nefes alsın yeter. Bu koltuğu bulsan da rahatlık vermez. Çünkü sadece bu koltukta oturacaksın. Bu koltukla gerekli araç gereçler olmadan zevk almazsın.
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.470 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 22 Mart 2013 #14 Harbiden ya 2. dünya savaşından kalma bir direksiyon setim var. O koltuk olsa ne fayda.