egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #1 Bilgisayarda kullanılabilecek, bassı arttıran ücretsiz uygulama var mı?
PolterGeist Hectopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 1.468 Çözümler 2 15 Şubat 2025 #2 egeecan dedi: Bilgisayarda kullanılabilecek, bassı arttıran ücretsiz uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Dolby Audio. Google içinse uzantılar mevcut.
egeecan dedi: Bilgisayarda kullanılabilecek, bassı arttıran ücretsiz uygulama var mı? Genişletmek için tıkla... Dolby Audio. Google içinse uzantılar mevcut.
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #3 PolterGeist dedi: Dolby Audio. Google içinse uzantılar mevcut. Genişletmek için tıkla... Ghost Spectre kullanıyorum Microsoft Store yok farklı bir yerden indirilebiliyor mu?
PolterGeist dedi: Dolby Audio. Google içinse uzantılar mevcut. Genişletmek için tıkla... Ghost Spectre kullanıyorum Microsoft Store yok farklı bir yerden indirilebiliyor mu?
Nawrocu Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 573 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #4 FX sound çok iyidir.
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 15 Şubat 2025 #5 FX Sound kullanıyorum önerebilirim çok memnunum. Monitörümün hoparlörünü harici hoparlör gibi yaptı valla haha
FX Sound kullanıyorum önerebilirim çok memnunum. Monitörümün hoparlörünü harici hoparlör gibi yaptı valla haha
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 970 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #6 Fallegan dedi: FX Sound kullanıyorum önerebilirim çok memnunum. Monitörümün hoparlörünü harici hoparlör gibi yaptı vallahi haha Genişletmek için tıkla... Hocam ben mikrofonumun sesini basslatmak için uygulama önerisi istedim Nawrocu dedi: FX sound çok iyidir. Genişletmek için tıkla...
Fallegan dedi: FX Sound kullanıyorum önerebilirim çok memnunum. Monitörümün hoparlörünü harici hoparlör gibi yaptı vallahi haha Genişletmek için tıkla... Hocam ben mikrofonumun sesini basslatmak için uygulama önerisi istedim Nawrocu dedi: FX sound çok iyidir. Genişletmek için tıkla...
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 15 Şubat 2025 #7 egeecan dedi: Hocam ben mikrofonumun sesini basslatmak için uygulama önerisi istedim Genişletmek için tıkla... Hocam belirtseydin keşke, ilk akla gelen hoparlördür. Mikrofon için steelseries gg sonar olabilir ben onu kullanıyorum ekolayzr ayarları vs var geniş baya.
egeecan dedi: Hocam ben mikrofonumun sesini basslatmak için uygulama önerisi istedim Genişletmek için tıkla... Hocam belirtseydin keşke, ilk akla gelen hoparlördür. Mikrofon için steelseries gg sonar olabilir ben onu kullanıyorum ekolayzr ayarları vs var geniş baya.
mustaffcj Femtopat Katılım 11 Mart 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #8 Fallegan dedi: FX Sound kullanıyorum önerebilirim çok memnunum. Monitörümün hoparlörünü harici hoparlör gibi yaptı valla haha Genişletmek için tıkla... kral ayar onerın varmı
Fallegan dedi: FX Sound kullanıyorum önerebilirim çok memnunum. Monitörümün hoparlörünü harici hoparlör gibi yaptı valla haha Genişletmek için tıkla... kral ayar onerın varmı