Sadece hikayeli oyunlar için aşırı bir fark yok aslında. Cyclone 2 stick kalitesi açısından daha iyi ve ön yüz tuşları mekanik. Tetiklerinde de tetik kilidi mevcut. Eğer mekanik tuş istemezseniz hissedeceğiniz bir fark fazla olmaz. Özellikle ikisinin de PC uygulaması olması güzel bir detay farkı azaltan faktörlerden birisi de bu. Rekabetçi oyun düşünmediğiniz sürece Gale Hall tatmin eder fazlasıyla.
Rekabetçi oyunları yani shooter tarzı oyunları gamepad ile oynayamıyorum TLOU da bile bazen vuramadıgım icin fareye geciyordum o yüzden AC, GOW gibi oyunlar oynayacağım gamepad ile sadece.
Machenike G1 Pro Tri-Mode Gamepad – Kablosuz Siyah Oyun Kolu, PC, Android ve Switch Uyumlu bunada bakabilirsin fiyatı fazla geldiyse aynı şekilde 200TL kodu bunda da var.
Evet bunu gördüm Sahibinden'de açılmamış kutuları 1100 civarına satılıyor.
Bu kolu da denedim hocam, daha iyi bir seçenek değil. YouTube'da ikisi için de incelemem mevcut
Katip Çelebi mi?
Sadece hikayeli oyunlar için aşırı bir fark yok aslında. Cyclone 2 stick kalitesi açısından daha iyi ve ön yüz tuşları mekanik. Tetiklerinde de tetik kilidi mevcut. Eğer mekanik tuş istemezseniz hissedeceğiniz bir fark fazla olmaz. Özellikle ikisinin de PC uygulaması olması güzel bir detay farkı azaltan faktörlerden birisi de bu. Rekabetçi oyun düşünmediğiniz sürece Gale Hall tatmin eder fazlasıyla
Hocam Gale Hall malzeme kalitesi hakkında ne söyleyebilirsiniz?