PC için gamepad önerisi

Sadece hikayeli oyunlar için aşırı bir fark yok aslında. Cyclone 2 stick kalitesi açısından daha iyi ve ön yüz tuşları mekanik. Tetiklerinde de tetik kilidi mevcut. Eğer mekanik tuş istemezseniz hissedeceğiniz bir fark fazla olmaz. Özellikle ikisinin de PC uygulaması olması güzel bir detay farkı azaltan faktörlerden birisi de bu. Rekabetçi oyun düşünmediğiniz sürece Gale Hall tatmin eder fazlasıyla.

Rekabetçi oyunları yani shooter tarzı oyunları gamepad ile oynayamıyorum TLOU da bile bazen vuramadıgım icin fareye geciyordum o yüzden AC, GOW gibi oyunlar oynayacağım gamepad ile sadece.

Machenike G1 Pro Tri-Mode Gamepad – Kablosuz Siyah Oyun Kolu, PC, Android ve Switch Uyumlu bunada bakabilirsin fiyatı fazla geldiyse aynı şekilde 200TL kodu bunda da var.

Evet bunu gördüm Sahibinden'de açılmamış kutuları 1100 civarına satılıyor.

Bu kolu da denedim hocam, daha iyi bir seçenek değil. YouTube'da ikisi için de incelemem mevcut

Katip Çelebi mi?

Sadece hikayeli oyunlar için aşırı bir fark yok aslında. Cyclone 2 stick kalitesi açısından daha iyi ve ön yüz tuşları mekanik. Tetiklerinde de tetik kilidi mevcut. Eğer mekanik tuş istemezseniz hissedeceğiniz bir fark fazla olmaz. Özellikle ikisinin de PC uygulaması olması güzel bir detay farkı azaltan faktörlerden birisi de bu. Rekabetçi oyun düşünmediğiniz sürece Gale Hall tatmin eder fazlasıyla

Hocam Gale Hall malzeme kalitesi hakkında ne söyleyebilirsiniz?

Rekabetçi oyunları yani shooter tarzı oyunları gamepad ile oynayamıyorum TLOU da bile bazen vuramadıgım icin fareye geciyordum o yüzden AC, GOW gibi oyunlar oynayacağım gamepad ile sadece.
Rekabetçi oyunlardan kastım f1 için yüksek zorluk ayarlarında veya yarış oyunlarında, farklı oyunlarda her türlü tekabete açık oyunda aslında. Kendim f1'i rekabetçi bir biçimde oynuyorum. O yüzden cyclone 2 benim için biçilmiş kaftan.
Katip Çelebi mi?
Evet hocam. İlk videodaki machenike g5 pro max se'yi sol tetiğinde ufak bi gıcırdamamsı sese sahip olduğu için iade etmiştim. 2500-2300 arasındayken tam fiyatının koluydu aslında ama 2400e cyclone 2 varken whatgeek aracılı alınmaz g5 pro max se. Videolar biraz amatör kusura bakmayın

Hocam Gale Hall malzeme kalitesi hakkında ne söyleyebilirsiniz?
Bildiğim kadarıyla fena olmayan bir malzeme kalitesi var. Açıkçası övlüyor da hatta fiyatına göre malzeme kalitesi

Rekabetçi oyunlardan kastım F1 için yüksek zorluk ayarlarında veya yarış oyunlarında, farklı oyunlarda her türlü tekabete açık oyunda aslında. Kendim F1'i rekabetçi bir biçimde oynuyorum. O yüzden Cyclone 2 benim için biçilmiş kaftan.

Evet hocam. İlk videodaki machenike G5 Pro Max SE'yi sol tetiğinde ufak bir gıcırdamamsı sese sahip olduğu için iade etmiştim. 2500-2300 arasındayken tam fiyatının koluydu aslında ama 2400e Cyclone 2 varken whatgeek aracılı alınmaz G5 Pro Max SE. Videolar biraz amatör kusura bakmayın

Bildiğim kadarıyla fena olmayan bir malzeme kalitesi var. Açıkçası övlüyor da hatta fiyatına göre malzeme kalitesi

Cyclone 2 incelemesini buradan izlemiştim zaten ses seviyesi az gelmişti sadece onun dışında her şeye deginmissiniz elinize saglık güzel inceleme olmus

Cyclone 2 incelemesini buradan izlemiştim zaten ses seviyesi az gelmişti sadece onun dışında her şeye deginmissiniz elinize saglık güzel inceleme olmus
Teşekkürler hocam. Yaka mikrofonu ve tripod olsa daha rahat olacak her şey ama malesef daha onlara para biriktiremedim 😁 üstüne bi de ufak kamera lazım ne ara alırım Allah bilir artık.

Rekabetçi oyunlardan kastım F1 için yüksek zorluk ayarlarında veya yarış oyunlarında, farklı oyunlarda her türlü tekabete açık oyunda aslında. Kendim F1'i rekabetçi bir biçimde oynuyorum. O yüzden Cyclone 2 benim için biçilmiş kaftan.

Evet hocam. İlk videodaki machenike G5 Pro Max SE'yi sol tetiğinde ufak bir gıcırdamamsı sese sahip olduğu için iade etmiştim. 2500-2300 arasındayken tam fiyatının koluydu aslında ama 2400e Cyclone 2 varken whatgeek aracılı alınmaz G5 Pro Max SE. Videolar biraz amatör kusura bakmayın

Anladım hocam yarış oyunlarına dahi pek ilgim yok cok nadiren Forza giriyorum o kadar.
Gale Hall benim gibi bir kullanıcıyı üzmeyecekse eğer sipariş veriyorum o zaman

Teşekkürler hocam. Yaka mikrofonu ve tripod olsa daha rahat olacak her şey ama maalesef daha onlara para biriktiremedim 😁 üstüne bir de ufak kamera lazım ne ara alırım Allah bilir artık.

Alıp satıyor musunuz bilmiyorum ama gamepadi cebinizden ödeyip içerik çekmek icin bile yüksek miktarda bütçe lazım hocam inşallah daha iyi yerlere gelebilirsiniz

Üzmeyeceğine inanıyorum hocam. Hayırlı olsun şimdiden

Teşekkürler yardımınız için iyi günler diliyorum.

Alıp satıyor musunuz bilmiyorum ama gamepadi cebinizden ödeyip içerik çekmek icin bile yüksek miktarda bütçe lazım hocam inşallah daha iyi yerlere gelebilirsiniz
Sağolun hocam umarım ben de kanalı büyütmeye çalışıyorum. Genelde alıp aldığımdan daha ucuza bırakıyorum kolları. Çok beğendiklerimi elimde tutuyorum ama kalanlar gemelde gidiyor. Şu an mesela elimde gamesir t7 var onu da sattım videosunu yükleyeceğim yakında kanala. Sonrasında da aolion k20 ve belki machenike g5 pro v2 çekerim

Sağ olun hocam umarım ben de kanalı büyütmeye çalışıyorum. Genelde alıp aldığımdan daha ucuza bırakıyorum kolları. Çok beğendiklerimi elimde tutuyorum ama kalanlar gemelde gidiyor. Şu an mesela elimde GameSir T7 var onu da sattım videosunu yükleyeceğim yakında kanala. Sonrasında da aolion K20 ve belki machenike G5 Pro V2 çekerim.

Shorts tarafını kullanabilirseniz eğer daha cok kisiye ulasabilirsiniz kısa videolar daha ilgi çekici ve keşfete düşmesi basit oluyor.

Geri
Yukarı