PC İçin Gamepad Önerisi

zaferr21

Kilopat
Evde sıkışıp kalınca oyun oynamaya sardım ve bir Gamepad almak istiyorum. İnternetten araştırdığım kadarıyla Logitech F310 ve Xbox 360 arasında kaldım fakat orijinal olup olmadığını bilmiyorum.
Bütçe 150 TL altı (Var mıdır bilmiyorum ama)
İki tane buldum ama orijinal mi değil mi anlayamadım.

.

.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçenize uygun olarak Logitech F310 tavsiye ederim fakat attıklarınıza baktım, pek güvenemedim. Dolayısıyla bütçenizi birazcık zorlarsanız buna bakın:

Elinin nasıl rahat ettiğine bağlı aslında. Yani rahat ediyorsa fps oyunlarını bile Wii kumandası ile oynarsın. Aynı zamanda bilgisayardan oynamak içinmi kullanacaksın? Eğer öyle ise bir geçmişinin olduğu gamepad tavsiye ederim. Örneğin PS4' ile daha önceden oynadıysan PS4 Joystick' i bile işini görecektir. Şimdiden iyi oyunlar..

Önceden Dualshock ve Xbox360 kolu kullanmıştım, fakat bütçeden dolayı logitech f310 almayı düşünüyorum xbox kolundan ziyade.
Teşkkürler öncelikle, zorlayabilirim sanırım.

Önceden Dualshock ve Xbox360 kolu kullanmıştım, fakat bütçeden dolayı logitech f310 almayı düşünüyorum xbox kolundan ziyade.
Teşkkürler öncelikle, zorlayabilirim sanırım.
2. el de alabilirsin, ve ya kazıklanmadığın sürece İnsatgram gibi mecralardan ucuz fiyatlara da bulabilirsin. Şu sıralar 2. el ne kadar sağlıklı olur bilmem ama ileride tekrar dönersen bi bak derim. Aynı zamanda çakma da alabilirsin, işini görecekse. Tabi önemli olan şey elinin rahat edip etmemesi, sen neyi eline oturuyor gibi hissediyorsan onu kullan. Çok bir önemi yok diyorsanda bütçenin altındaki şeyler de işini görecektir. Bu arada limitin ne adar? Ona göre bir şeyler tavsiye edelim.

2. el araştırdım fakat bulamadım bütçe 150 TL, ama biraz zorlayabilirim galiba.
Eğer yapabiliyorsan bir arkadaşında varsa fazladan Dualshock vs. bir süreliğine kiralayabilirsin ve ya ödünç alabilirsin. Arkadaşınla yakınlığına bağlı 😀. Şahsen ben yatıya gelen arkadaşla oynamak için başka bir arkadaştan 1 haftalığına Epic hesabımın şifresini vererek ödünç almıştım. (Sonradan şifreyi değiştirdim tabi xd). Yok diyorsan kullanacağın süreye bağlı. Yani bir kere alırım, yıllarca kullanırım diyorsan bütçeyi zorla ama ben bunu bozarım zaten çok dayanmaz ve ya kısa vadeli olur bu diyorsanda daha ucuz şeyler al. 2. el olarak Letgo' dan araştırabilirsin biraz, ilanlar virüs sebebiyle çekilmediyse bir şeyler bulabileceğinden eminim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı