PC için Gamepass satın alımı

OzanAydın31

Hectopat
PC için 1+2 aylık Gamepass ilk kez alanlar için 05.90 TL şurada göründüğü gibi:

1606995702258.png

Fakat "5, 90 TL karşılığında katılın" tıkladığımda yine 44, 99 TL gözüküyor.

1606995779070.png

Farklı hesaplardan hatta bilgisayarlardan denedim fakat bir çözüm bulamadım. Nasıl çözebilirim bu konuyu? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

PC için 1+2 aylık Gamepass ilk kez alanlar için 05.90 TL şurada göründüğü gibi:

Eki Görüntüle 762231

Fakat "5, 90 TL karşılığında katılın" tıkladığımda yine 44, 99 TL gözüküyor.

Eki Görüntüle 762234

Farklı hesaplardan hatta bilgisayarlardan denedim fakat bir çözüm bulamadım. Nasıl çözebilirim bu konuyu? Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Kartınızdan 5.90 çekecektir büyük ihtimalle ilerleyin karttan kaç TL çektiğine bakın.

Kartınızdan 5.90 çekecektir büyük ihtimalle ilerleyin karttan kaç TL çektiğine bakın.
1606996268507.png

böyle gözüküyor
Dün ben satın aldım herhangi bir sorun olmadı kampanya bitmiş olabilir mi acaba ayrıca sadece pc için değil gamepass ultimate hem bilgisayarı hemde xbox ı kapsıyor.
evet ama hala 5.90 TL gözüküyor. Eğer öyle ise etikette hileciliğe giriyor.

Hocam büyük ihtimalle kampanyanın son saatlerine geldin o yüzden Xbox'ı arayıp durumu bildirin belki siteyle alakalıdır.
sağolun hocam. bittiğini sanmıyorum 1 gün önce başladı.
Hocam büyük ihtimalle kampanyanın son saatlerine geldin o yüzden Xbox'ı arayıp durumu bildirin belki siteyle alakalıdır.
aynı kampanyayı 1 dolara alabiliyorum gözüküyor. ama kart türkiyeden olduğunda iptal olur büyük ihtimal. sordum bazı bölgelerde bitmiş olabilir vs. dedi. adam ABD'den yazdığı için fazla bilgisi yokmuş. çokta bir şey değişmedi açıkçası ama yinede yardımınız için teşekkürler

Son düzenleme:
Büyük ihtimal kartınızdan 5.90 TL çekecekler ya da üye olacaksınız ikinci ay ödeyeceksiniz 5.90 herhalde ama yanlış bilgi olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı