Logitech F710 kalite olarak iyi ama ergonomi açısından en kötü kollardan birisi. Rahat kullanım için Xbox kollarına benzer mesela Monster'ın kolunu tavsiye ederim.
Evet bunlarla beraber başka 1-2 video daha izledim, Monster'a içim pek ısınmadı. Fakat F710'un da eksisi şarjlı olmamasıymış onu öğrendim. İkisinden farklı bir öneriniz var mı? Bu ürün nasıldır?
Çok garip diğer hiçbir sitede stok yok.. satıcı yine Monster olmasına rağmen n11'de stok gözüküyor. Umarım hata değildir. Siz kullanıyorsanız ayrıca kablosuz çekim mesafesi nasıl?
Evet bunlarla beraber başka 1-2 video daha izledim, Monster'a içim pek ısınmadı. Fakat F710'un da eksisi şarjlı olmamasıymış onu öğrendim. İkisinden farklı bir öneriniz var mı? Bu ürün nasıldır?
Fiyat aralığında çok bir seçenek yok maalesef. Rampage kol nasıldır bilmem ama PS4 sürümü olduğu için sadece destekleyen oyunlarda tam işlevsel çalışıyor. Onun dışındaki oyunları açmadan önce DS4Windows isimli yazılımı kullanmanız gerekiyor. Kablosuz olarak ise bu program olmadan denemediğim için direk destekleyen oyunlarda çalışıyor mu bir fikrim yok.
Fiyat aralığında çok bir seçenek yok maalesef. Rampage kol nasıldır bilmem ama PS4 sürümü olduğu için sadece destekleyen oyunlarda tam işlevsel çalışıyor. Onun dışındaki oyunları açmadan önce DS4Windows isimli yazılımı kullanmanız gerekiyor. Kablosuz olarak ise bu program olmadan denemediğim için direk destekleyen oyunlarda çalışıyor mu bir fikrim yok.
Yurt dışı düşünürseniz eğer gamesir T4 Pro modeli var. Aliexpress de 35$. Bir arkadaşım kablolu versiyonunu kullanıyor ve memnun. Bende kablosuz olanını almayı düşünüyordum.
Yorumlara baktım F710 için Bluetooth bağlantısı kötü denmiş, ben biraz uzaktan oynayacağım. Monster’a çok laf eden olmuş ama bu fiyata alınabilir demişler. Ben de sıfır almak yerine ikinci el piyasasına baktım ve Xbox kolu almaya karar verdim. Hiç Xbox kolu kullanmamıştım ama o kadar çok iyi yorum vardı ki denemek istedim ve ikinci el 380 liraya Xbox One S kolu aldım. Bluetooth özelliği bulunmasından dolayı S modelini tercih ettim. Tek eksisi pilli olması. PS koluna göre çok daha rahat bi kullanımı var. Bluetooth kapasitesi çok iyi benim kullanımım için. Şimdilik aldığı parayı hak ediyor gibi.