PC için PlayStation Portal benzeri cihaz var mı?

Daha fazla  
Merhaba. Steam oyunlarını masaüstü PC açıkken uzaktan oynayabileceğimiz bir cihaz var mı acaba? Telefondan yayınlanabiliyor sanırım oyunlar ama benim kastettiğim direkt bu iş için üretilmiş bir cihaz var mı? PlayStation Portal gibi.

Telefona gerekli aparatlar takarak yapabilirsiniz. Ne yazık ki yok, gerek olduğunu da sanmıyorum. Ekstra bir cihaz istemenizin bir nedeni var mı? Ona göre öneride bulunalım.

Telefona gerekli aparatlar takarak yapabilirsiniz. Ne yazık ki yok, gerek olduğunu da sanmıyorum. Ekstra bir cihaz istemenizin bir nedeni var mı? Ona göre öneride bulunalım.
Evden uzakta el konsolu olarak kullanabileceğim uygun fiyatlı bir cihaz olsa almak isterdim. Konsola para vermektense sadece yayın için daha uyguna el konsolumuz olmuş olurdu diye düşündüm.

Hocam Steam Deck bu işi görmez mi? Onunla da uzanarak Steam oyunlarını oynayabiliyoruz sonuçta.

Hocam Steam Deck bu işi görmez mi? Onunla da uzanarak Steam oyunlarını oynayabiliyoruz sonuçta.

Eğer ki sırf "ekran yansıtmak için" 40.000 TL vermeye razıysan mantıklı. Steam Deck PC'den yansıtmak için değildir, el konsolu amaçlıdır. Yanı kısaca Steam Deck alıyorsan zaten PC'den yansıtma yapmazsın direk kendi donanımı ile oynarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…