Hocam haberiniz olsun bunlar pilli. Yani her şarjı bittiğinde pil takmanız gerekiyor.Çakma gibi ama, bu da güzel duruyor.![]()
Microsoft Xbox 360 Controller Wireless Kablosuz Oyun Kolu Joystick Fiyatı - Trendyol
Microsoft Xbox 360 Controller Wireless Kablosuz Oyun Kolu Joystick yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
O zaman son çare Monster Pusat Pro gibi duruyor, Aksesuar - LC WAIKIKI - 39,99 TL PS2 için de bunu düşünüyorum.Hocam haberiniz olsun bunlar pilli. Yani her şarjı bittiğinde pil takmanız gerekiyor.
Bende ps2 nin tüm versiyonları var aktif olarak kullanıyorum oldukça güzel kırmasına kadar her şeyini kendim yaptımÇocukluğumda hep oynamak istediğim PS2 oyunlarını konsolla oynamaya karar vermiştim, fakat konu hakkında bilgim yok emülator ile oynayabiliyoruz diye biliyorum.
Şu anki bilgisayarımda PS2 kullanacağım önerileriniz nelerdir? Ve bunun dışında FIFA PES gibi oyunlar için daha doğrusu güncel oyunlar için de Monster Pusat Pro almayı düşünüyorum sizce nasıl?
PlayStation 2 kolu tavsiyeleriniz bekliyorum, ve ek olarak Monster Pusat Pro ile ilgili görüşlerinizi bilmek istiyorum.
Monster Pusat Pro:Monster Pusat Pro Bluetooth Gamepad | Monster Notebook
Playstation 2:Platoon PL-2596 PC Uyumlu Joystick Oyun Kolu Gamepad Fiyatları ve Özellikleri
![]()
Oyuncak ve Kırtasiye - LC WAIKIKI - 39,99 TL
Siyah Snopy Usb Oyun Kolu sadece 39,99 TL! Kadın Oyuncak ve Kırtasiye Tanımsız LC Waikiki'de! Hemen satın Al! - 0W3500Z8-E0Nwww.lcwaikiki.com
![]()
JWIN USB-PS2-7000 Titreşimli Gamepad Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
JWIN USB-PS2-7000 Titreşimli Gamepad en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! JWIN USB-PS2-7000 Titreşimli Gamepad incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.