Shfly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 2.423 Çözümler 33 8 Ocak 2023 #11 RewuLation dedi: problemi az olan yer var mı ki? pm atabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ozz2018 dedi: Sen bana pm atabilirsin. Genişletmek için tıkla... O özellik yok. Program olarak da böyle bir site buldum ama Türkiye'de işe yarar mı bilmiyorum.
RewuLation dedi: problemi az olan yer var mı ki? pm atabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Ozz2018 dedi: Sen bana pm atabilirsin. Genişletmek için tıkla... O özellik yok. Program olarak da böyle bir site buldum ama Türkiye'de işe yarar mı bilmiyorum.
mionellessi Hectopat Katılım 8 Ekim 2022 Mesajlar 1.614 Çözümler 6 Yer Samsun 8 Ocak 2023 #12 Shfly dedi: Eki Görüntüle 1626384O özellik yok. Program olarak da böyle bir site buldum ama Türkiye'de işe yarar mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Shfly dedi: Eki Görüntüle 1626384O özellik yok. Program olarak da böyle bir site buldum ama Türkiye'de işe yarar mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.