PC için Xbox 9. nesil kol vs DualSense 5

O kadar vermeye bence gerek yok. ATK hakkında çok bir bilgim yok fakat iyi diyorlardı. ATK Battle Axe Oyun Kolu

Hocam attıklarımdan ne kadar hissedilecek farkı var. Her üründe bir bütçeden sonra hissedilecek çok bir şey olmuyor.
Dediğiniz gibi aslında fifa için çok fark etmeyecek olsa da gene de en iyisini önerme amaçlı önerdim. Daha düşük bütçelerde alınacaksa bence bigbig won gale hall alınabilir. Eğer 2300 civarına alınacaksa atk battle axe pro. Ama en kalitelisi olsun diyerek alınırsa cyclone 2.

Dediğiniz gibi aslında FIFA için çok fark etmeyecek olsa da gene de en iyisini önerme amaçlı önerdim. Daha düşük bütçelerde alınacaksa bence BIGBIG WON Gale Hall alınabilir. Eğer 2300 civarına alınacaksa ATK Battle Axe Pro. Ama en kalitelisi olsun diyerek alınırsa Cyclone 2.

Tabii orası öyle, siz bütçeye göre önerdiniz zaten. Ben farkı için sordum sadece.

ATK hakkında çok bir bilgim yok fakat iyi diyorlardı. ATK Battle Axe Oyun Kolu
Pro modeli gerçekten iyi ama bana gelen üründe mi sıkıntı vardı bilmiyorum arka makro tuşları pek kaliteli gelmedi, ayrıca alt tarafındaki parlak yüzey kolun genel malzeme kalitesine kıyasla daha kalitesiz duruyor. Bunlar haricinde mekanik tuşlar, tetikler çok kaliteli, tok hissettiriyor.

Son düzenleme:
O kadar vermeye bence gerek yok. ATK hakkında çok bir bilgim yok fakat iyi diyorlardı. ATK Battle Axe Oyun Kolu

Bu nasıl hocam?

Bu nasıl hocam?
Xinput değil, uyum sorunu çıkarır ek uygulama gerekir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı