Bilgisayarda GTA 5, RDR 2, Minecraft tarzı açık dünya ve hikayeli oyunlar oynamak için hangi gamepad daha iyi olur? Bir de DualShock 4'te jiroskop ve dokunmatik yüzeyi bilgisayarda nerelerde kullanılabilir, işe yarar mı?
Bilgisayarda GTA 5, RDR 2, Minecraft tarzı açık dünya ve hikayeli oyunlar oynamak için hangi gamepad daha iyi olur? Bir de DualShock 4'te jiroskop ve dokunmatik yüzeyi bilgisayarda nerelerde kullanılabilir, işe yarar mı?
DualSense kullanıcısı olarak Xbox diyorum.
Windows'ta DualShock sıkıntı çıkartabiliyor. İkisi arasından seçim yapacaksanız Xbox 9. nesil daha iyi olacaktır.
Xbox kolunu tavsiye ederim bende kullanıyorum bir sorun yaşamadım.
Xbox kolu daha iyi olur. Ek olarak daha alt bütçeye Game Sir ve Fantechin güzel gamepadleri var.
![]()
Fantech Shooter III Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.