Yrya Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 31 11 Nisan 2020 #1 Merhaba, bilgisayar parçalarını yeni alıp kurdum. Bilgisayarın açma tuşuna basınca RAM'lere ışık geliyor, işlemcinin fanı 1 kere dönüp duruyor ve bilgisayar çalışmıyor. Sizce ne yanlış olabilir? Bütün parçalar yeni.
Merhaba, bilgisayar parçalarını yeni alıp kurdum. Bilgisayarın açma tuşuna basınca RAM'lere ışık geliyor, işlemcinin fanı 1 kere dönüp duruyor ve bilgisayar çalışmıyor. Sizce ne yanlış olabilir? Bütün parçalar yeni.
KS KS Yrya Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 31 11 Nisan 2020 #11 Çözdüm sorunu, teşekkür ederim herkese. Artı 0 Eksi
Ayberk Gürfidan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2016 Mesajlar 1.248 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Mühendisi 11 Nisan 2020 #12 Yrya dedi: Çözdüm sorunu, teşekkür ederim herkese. Genişletmek için tıkla... Çok sevindim güle güle kullan Artı 0 Eksi
Yrya dedi: Çözdüm sorunu, teşekkür ederim herkese. Genişletmek için tıkla... Çok sevindim güle güle kullan
KS KS Yrya Hectopat Katılım 20 Mart 2019 Mesajlar 31 11 Nisan 2020 #13 Ayberk Gürfidan dedi: Çok sevindim güle güle kullan Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim Artı 0 Eksi