Cole McCree Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 1.279 Çözümler 2 7 Eylül 2020 #1 Çok takıntılı olduğumdan her şeyin düzenli olmasını istiyorum. Sizce aşağıdaki fotoğrafta PC kabloları yeterince düzenli mi? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2020
Çok takıntılı olduğumdan her şeyin düzenli olmasını istiyorum. Sizce aşağıdaki fotoğrafta PC kabloları yeterince düzenli mi?
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 7 Eylül 2020 #2 Bence aşırı düzenli orası, benimkine bakınca sinir krizi geçiriyorum buna bakınca içime bir ferahlık geldi.
Bence aşırı düzenli orası, benimkine bakınca sinir krizi geçiriyorum buna bakınca içime bir ferahlık geldi.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Eylül 2020 #3 Hemde nasıl. Bende ahtapot kolları gibi, her yerde kablo Düzenli hocam.
T TimorYuan2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 1.530 Çözümler 2 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #4 Fazlasıyla düzenli, kabloların düğümünü çözemediğim için eski klavyemi çıkarıp yeni klavyemi takamıyorum.
Fazlasıyla düzenli, kabloların düğümünü çözemediğim için eski klavyemi çıkarıp yeni klavyemi takamıyorum.
MisafirTerliği34 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 3.757 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Bayrampaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #5 Spiral kablo düzenleyici kullanabilirsin.
KobeNotRip Centipat Katılım 5 Haziran 2020 Mesajlar 148 7 Eylül 2020 #6 Bende çok düzenli kullanırdım taa ki sim racing işine giriş yapana kadar. Şu an mouse yerde ben koltukta kucağımda G29 daha neler neler .
Bende çok düzenli kullanırdım taa ki sim racing işine giriş yapana kadar. Şu an mouse yerde ben koltukta kucağımda G29 daha neler neler .
Emre133 Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 297 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2020 #7 Aynı şeyi ben de yapmıştım zamanında masaüstü bilgisayar kullanırken. Masaüstü olunca kablo da çok oluyor. Dizüstüne geçince sadece şarj adaptörü ile hoparlör kablosu bağlı sadelikten ölüyorum. Düzen iyidir.
Aynı şeyi ben de yapmıştım zamanında masaüstü bilgisayar kullanırken. Masaüstü olunca kablo da çok oluyor. Dizüstüne geçince sadece şarj adaptörü ile hoparlör kablosu bağlı sadelikten ölüyorum. Düzen iyidir.