PC kapalıyken kulaklığın ışığının yanması

CevizliÜzüm

Hectopat
Daha fazla  
James Donkey 711 kulaklığım var. Bilgisayar kapalıyken de ışığı yanıyor. Kapatmak için videolara baktım ama BIOS'la yapıyolardı. Benim BIOS'la aram iyi değil ve iyi anılarım yok. BIOS kullanmadan ışığını kapatmanın bir yolu var mıdır? Yoksa da malum günde(24saat) elektrik faturasına ne kadar etki eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belli bir süre sonra ışık sönmüyor mu? Çünkü kapandıktan sonra akım devam eder ve onu görüyordur muhtemelen. Bios çözümünü bilmiyorum ama tek çare priz gibi. :)

Bilgisayar kapalı iken ışığı yanıyorsa fiş prize bağlıdır. Bazı anakartlar da sistem kapalıyken ışık yakar. Bilgisayarı kapatınca fişi de çek kısaca zaten elektrik faturası ödemeyecek hale gidiyoruz. Yakında elektrik var diye sevinecek noktaya geleceğiz. Tasarruf edin hocam.

Bilgisayar kapalı iken ışığı yanıyorsa fiş prize bağlıdır. Bazı anakartlar da sistem kapalıyken ışık yakar. Bilgisayarı kapatınca fişi de çek kısaca zaten elektrik faturası ödemeyecek hale gidiyoruz. Yakında elektrik var diye sevinecek noktaya geleceğiz. Tasarruf edin hocam.
Modem aynı prize bağlı olduğu için o iş biraz zahmetli. Bilgisayarda yanan tek rgb kulaklık. Ayda ne kadar etkisi olur faturaya?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı