PC Kasası Boyama

Abi mukemmelsin resmen ya... hem adına üzüldüm hem bir yandan güldüm bunun için kusuruma bakma. Benim diyeceğim çok güzel konu acmissiniz ibretlik.. en azından boyamak isteyenlere güzel bir ders olmuş kutluyorum sizi. Bence yüzde yüz faydali konu oldu bu!..
 
Böyle bir şey yapacaksanız kesenin ağzını birazcık açarak Plastidip kullanmanızı şiddetle öneririm. Genelde arabalara uygulanıyor ancak kasada daha güzel olacaktır.

İlla sprey boya kullanacağım derseniz de ince bir kat atıp kurumasını bekleyin ardından bir kat daha ince boya atın. Bu şekilde 2-3 kat atarsanız daha iyi olur. Yine de ilk sefer için başarılı olmuş
 
Hiç bir pembe boya kimseye güzel gelmez. Bakın boya diyorum güzel işçilikle pembeye boyanmış eşyaları demiyorum. Adam seni nasıl kandırdı bilmiyorum. Yani her tarafını beyaz yapsaydın yine iyi olurdu. Fotoğrafları attığında neye bağırdı? Yani pembe olmasından başka bir sorun göremiyorum. Hadi ek kısımları kırılmıştır bir şekilde onu telafi edersin de pembeyi bizzat nasıl aldınız bir de boyadınız. Kasayı geçtim arkadaşın bir daha sana zor güvenir.
 
@Magnatechth
Bazı boyalar çok kötü durur. Bir de arkadaşına yapıyorsun senin sevmen değil onun sevmesi gerek. Sarı, yeşil gibi renkler çok açık renklerin boyası çok iyi durmaz. Sprey boyalarda genellikle siyah ya da beyaz kullanın. Siyah da mat olması gerek. Bence o kasanın pembe kısımlarını zımparala ya da zımpara yapmadan üstüne beyaz boya yap. En azından daha iyi durur.
 
Elin de kaliteli malzeme olsaydı ve biraz da dikkat olsaydın eminim daha güzel bir şey çıkardı elinden. Üstüne düşersen daha iyileri elinden çıkacaktır. Beğendim bu arada hele ki o yıldıza bittim
 
@Xamazunga memnun oldum kardeşim Trabzon'luyum ama ne yazık ki orada yaşamıyorum. Küçük yaşta farklı bir şehire taşındık burnumda tütüyor memleketim. Bu yüzden bahsettiğin işi yapan bir dükkan bilmiyorum maalesef.
 
Arkadaşlar akçalı 501 mat beyaz alıp kasamı boyayacağım.üstüne vernik atmalımıyım.bazı yerlerde boya fırınlanmalı diyorlardı.kasa devamlı içeride evde duracak yinede vernik atmalımıyım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…