PC kasasının arka kapağı nasıl çıkartılır?

YGder

Hectopat
Bilgisayarıma yeni bir HDD aldım arka taraftaki paracayı bir türlü çıkartamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Bilgisayarıma yeni bir HDD aldım arka taraftaki paracayı bir türlü çıkartamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Eki Görüntüle 956483

Hocam harddiskle oranın ne alakası var? Siz kasanın soldaki plastik panelini çıkarıp harddiski oraya yerleştireceksiniz ve HDD'nizi SATA portuna takacaksınız.

@EnsarT57 Arkadaş zaten belirttiğiniz kapağı nasıl açarım diye bahsetmiş. Sıkışmış sanırım. Pense yardımıyla o çıkıntılı kısımlardan sağlamca tutup çekebilirsiniz. Benim önerim elinizi kasa kapağının üstüne sağlamca bastırıp arkaya doğru çekmeniz. Sıkıştığında ben böyle yapıyordum eski kasamda.

Eki Görüntüle 956483
Kasa benim kasamla aynı galiba ordaki vidalarını sök ve kaydır sağa (eğer bu şekilde çekeceksen kapağı kendine doğru çek ) sürükle biraz güç uygulayarak açılır. Geri kapatırkende aynı şekilde yap.

Pardon hocam ben yanlış okumuşum o zaman. Ben anakartın arka panelini sökmeye çalışıyor.
Sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…