Ivan Allen Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 40 19 Mart 2020 #1 Bazen oyun oynarken ekran yeşil oluyor ve PC kendini yeniden başlatıyor. (Bazen dediğim nadiren ve alakasız durumlarda bile olabiliyor, mesela masaüstündeyken) Bunun sebebi ne olabilr? İnternette çok araştırdım ama bir çözüm veya sorun bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2020
Bazen oyun oynarken ekran yeşil oluyor ve PC kendini yeniden başlatıyor. (Bazen dediğim nadiren ve alakasız durumlarda bile olabiliyor, mesela masaüstündeyken) Bunun sebebi ne olabilr? İnternette çok araştırdım ama bir çözüm veya sorun bulamadım.
Çözüm PARAMORE 19 Mart 2020 Ben ekran kartınızla alakalı olduğunu düşünüyorum. DDU ile tüm sürücüleri kaldırıp yeniden kurun, AMD sorunları çözdü diye biliyorum son sürücülerde.
Ben ekran kartınızla alakalı olduğunu düşünüyorum. DDU ile tüm sürücüleri kaldırıp yeniden kurun, AMD sorunları çözdü diye biliyorum son sürücülerde.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 19 Mart 2020 #2 Sistem nedir? Güç kaynağı ve ekran kartını model ve marka olarak belirtin. Artı 0 Eksi
KS KS Ivan Allen Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 40 19 Mart 2020 #3 enes.wtp dedi: Sistem nedir? Güç kaynağı ve ekran kartını model ve marka olarak belirtin. Genişletmek için tıkla... PSU - Cooler Master MWE 650W 80+ GPU - Asus Rog Strix RX5700XT CPU - R7 3700X Artı 0 Eksi
enes.wtp dedi: Sistem nedir? Güç kaynağı ve ekran kartını model ve marka olarak belirtin. Genişletmek için tıkla... PSU - Cooler Master MWE 650W 80+ GPU - Asus Rog Strix RX5700XT CPU - R7 3700X
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.376 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 19 Mart 2020 #4 Ivan Allen dedi: PSU - Cooler Master MWE 650W 80+ GPU - Asus Rog Strix RX5700XT CPU - R7 3700X Genişletmek için tıkla... OCCT ile güç kaynağı, işlemci, ekran kartı testi yapmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
Ivan Allen dedi: PSU - Cooler Master MWE 650W 80+ GPU - Asus Rog Strix RX5700XT CPU - R7 3700X Genişletmek için tıkla... OCCT ile güç kaynağı, işlemci, ekran kartı testi yapmayı dener misiniz?
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.690 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 19 Mart 2020 #5 Ben ekran kartınızla alakalı olduğunu düşünüyorum. DDU ile tüm sürücüleri kaldırıp yeniden kurun, AMD sorunları çözdü diye biliyorum son sürücülerde. Artı 0 Eksi Çözüm
Ben ekran kartınızla alakalı olduğunu düşünüyorum. DDU ile tüm sürücüleri kaldırıp yeniden kurun, AMD sorunları çözdü diye biliyorum son sürücülerde.
KS KS Ivan Allen Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 40 19 Mart 2020 #6 Lee Yubin dedi: OCCT ile güç kaynağı, işlemci, ekran kartı testi yapmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaç dakika test yapmam gerekiyor, şu an hata tespit edilmemiştir yazıyor. Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: OCCT ile güç kaynağı, işlemci, ekran kartı testi yapmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Kaç dakika test yapmam gerekiyor, şu an hata tespit edilmemiştir yazıyor.
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.376 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 19 Mart 2020 #7 Ivan Allen dedi: Kaç dakika test yapmam gerekiyor, şu an hata tespit edilmemiştir yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bence 10 dakika yeter. Bu testler sırasında bilgisayar kapanmaz ya da resetlenmez ise @PARAMORE 'un dediğini deneyin. Artı 0 Eksi
Ivan Allen dedi: Kaç dakika test yapmam gerekiyor, şu an hata tespit edilmemiştir yazıyor. Genişletmek için tıkla... Bence 10 dakika yeter. Bu testler sırasında bilgisayar kapanmaz ya da resetlenmez ise @PARAMORE 'un dediğini deneyin.
PARAMORE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2019 Mesajlar 2.690 Makaleler 2 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 19 Mart 2020 #8 Özellikle oyun içinde MSI Afterburner ile takip et, işlemciden bile olabilir. Fan düzgün takılmadıysa fazla ısınıp resetleyebilir. Artı 0 Eksi
Özellikle oyun içinde MSI Afterburner ile takip et, işlemciden bile olabilir. Fan düzgün takılmadıysa fazla ısınıp resetleyebilir.
KS KS Ivan Allen Hectopat Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 40 19 Mart 2020 #9 Lee Yubin dedi: Bence 10 dakika yeter. Bu testler sırasında bilgisayar kapanmaz ya da resetlenmez ise @PARAMORE 'un dediğini deneyin. Genişletmek için tıkla... 10 dakika oldu ve bir sorun çıkmadı birazdan driver silip yükleyeceğim cevaplarınız için teşekkürler Artı 0 Eksi
Lee Yubin dedi: Bence 10 dakika yeter. Bu testler sırasında bilgisayar kapanmaz ya da resetlenmez ise @PARAMORE 'un dediğini deneyin. Genişletmek için tıkla... 10 dakika oldu ve bir sorun çıkmadı birazdan driver silip yükleyeceğim cevaplarınız için teşekkürler