F Fırat bksn Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 34 18 Ağustos 2022 #1 Bilgisayarım Windows 7 PC klavyeyi algılamıyor. Klavyede sorun yok. İki 3 tane klavye denedim hepsinde aynı ama fareyi algılıyor nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2022
Bilgisayarım Windows 7 PC klavyeyi algılamıyor. Klavyede sorun yok. İki 3 tane klavye denedim hepsinde aynı ama fareyi algılıyor nasıl çözerim?
zlatans1 Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 369 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #2 Fırat bksn dedi: Bilgisayarım Windows 7 PC klavyeyi algılamıyor. Klavyede sorun yok. İki 3 tane klavye denedim hepsinde aynı ama fareyi algılıyor nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... USB girişinde bir sorun olabilir mi farklı bir USB girişine sokarak deneyin. Artı 0 Eksi
Fırat bksn dedi: Bilgisayarım Windows 7 PC klavyeyi algılamıyor. Klavyede sorun yok. İki 3 tane klavye denedim hepsinde aynı ama fareyi algılıyor nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... USB girişinde bir sorun olabilir mi farklı bir USB girişine sokarak deneyin.
Pitbull Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Mart 2014 Mesajlar 6.508 Makaleler 60 Çözümler 45 Yer ABD/Miami Florida Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen Profil Kapağı 1521675609 19 Ağustos 2022 #3 Klavyeyi bilgisayardan çıkarın. Aygıt yöneticisine girin klavyeyi bulun. Klavyenin üzerinde sağ tıklayıp kaldırın ardından klavyenizi tekrar takın yukarıda donanım değişikliklerini taraya basın. Çalışmaz ise diğer USB çıkışlarını deneyin. Artı 0 Eksi
Klavyeyi bilgisayardan çıkarın. Aygıt yöneticisine girin klavyeyi bulun. Klavyenin üzerinde sağ tıklayıp kaldırın ardından klavyenizi tekrar takın yukarıda donanım değişikliklerini taraya basın. Çalışmaz ise diğer USB çıkışlarını deneyin.
KS KS F Fırat bksn Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 34 19 Ağustos 2022 #4 Denedim olmuyor, yine ünlem işareti çıkıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi