PC kulaklığın mikrofonunu hoparlör olarak görüyor

Saçma bir şekilde mikrofon hoparlör gibi oldu. Ses ayarlarına bakıyorum, hoparlör ile senkronize çalışıyor. Yani video seslerini müzik seslerini falan alıyor ama hiçbir şekilde benim sesimi almıyor. Telefonuma taktım ve ses kaydı aldım, mikrofonu çalışıyor.

Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı 2.PNG
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Gizli simgeler kısmından realteke sağ tıklayın , ses yöneticisine girin , mikrofon kısmından gürültü tutma seçeneğini işaretleyin. Bu arada mikrofon desibelini 10 veya 20 yapın.,

not: İlk desibeli ayarlayın daha sonra sesinizin durumuna göre gürültü tutma seçeneğine karar verin.

Gizli simgeler kısmından Realtek'e sağ tıklayın, ses yöneticisine girin, mikrofon kısmından gürültü tutma seçeneğini işaretleyin. Bu arada mikrofon desibelini 10 veya 20 yapın.

Not: İlk desibeli ayarlayın daha sonra sesinizin durumuna göre gürültü tutma seçeneğine karar verin.

Zaten bunu ben kendimde yaptım fakat bu sefer de dediğim gibi hoparlör çalışmıyor dikkatli okursanız görürsünüz orada da belirttim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı