PC Kullanırken paranoya olduğunuz şeyler neler?

Oyun oynarken arada biri beni mi izliyor? Korkuyorum ve hemen tarama başlatıyorum ve hiçbir şey çıkmıyor. O anki korku hissi hiçbir yerde yok.

İlginçmiş hiç yaşamadım.

Acaba patlar mı?

O tarz vakalar artık eskine nazaran pek yaşanmıyor sanırım. Bilinçli olmak lazım yine de.

%Temp% saatte bir silerim. Ayrica gorev yoneticisinde islemlerde 20'den fazla uygulama calistirmam. Bunlarda temel Windows dosyalaridir.

%Temp%, Recent, temp bende 2 haftada 1 silerim fakat saatte bir. Cidden paranoya olmuşsunuz hocam.
 
Arkadaşlar size soruyorum. Sisteminizi kullanırken paranoya olduğunuz konular neler? Ben 2-3 ay öncesine kadar yeni bilgisayar alırken mağduriyet yaşadım diye, 2.sefer aldığım (yani şimdi kullandığım sistem) kasada sürekli bir ses kontrolü yapıyorum. En ufak gelen bir seste forumda konu açmıştım hatta :D

Yanıtlarınızı bekliyorum, illaki garip takıntılar vardır herhalde.

Laptop kullanırken kamera açık mı diye bir şeylerle kapatıyordum kamerayı geçen hafta soketini söktüm :D HDD'den ses geliyor mu diye takıntım oluştu 1-2 aydır muhtemelen kafa vuruyor.
 
Hocam korkuyorsunuz bir şey çıkacak diye bekliyorsunuz hiç bir şey çıkmıyor.
Bana sizin endişe ettiğiniz tarzda bir mail gelmişti. Bi tık tırsmıştım açıkçası. Rusça bir mail çevirdim, aylardır beni izlediğini vs. anlatıyor. İfşalarını arkadaşlarına dağıtacağım, 48 saat içinde bana bitcoin gönder :D Sonradan anladım bait bir mail olduğunu, random atıyorlar işte hangisi tutarsa. Acaba kayıt olduğum hangi siteden geldi 🤔
Laptop kullanırken kamera açık mı diye bir şeylerle kapatıyordum kamerayı geçen hafta soketini söktüm :D HDD'den ses geliyor mu diye takıntım oluştu 1-2 aydır muhtemelen kafa vuruyor.
Genel olarak kamera takıntısı olmuş herkeste. Laptop kullanıcısı olmadığım için ya da webcam kullanmadığım için hiç yaşamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı